De mest læste nyheder i 2016

0

OVERBLIK: Mobilnyhederne i 2016 har igen været spækket med spændende lanceringer og nye mobilselskaber. Du kan se årets mest læste nyhedsartikler her.

Nyhedsartikler på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Nyhedsartikler på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk har igen i år fulgt mobilbranchen i ind- og udland tæt. Det er både når det kommer til teleselskaber, lanceringer af telefoner, lancering af mobilspil og meget andet.

I år har Danmark fået to nye mobilselskaber – Plenti og Tjeep. Og særligt Plenti er kommet godt fra start siden de satte stikket i. Dette gjorde de i foråret 2016. Tjeep har haft store startvanskeligheder. Begge selskaber er dog i luften.

Sommerens absolut største hit indenfor mobilspil er uden sammenligning Pokémon Go, der både i Danmark og hele verden fik voksne og børn ud at bevæge sig.

Pokémon Go tog mobilspillet til et niveau, hvor spilleren også fysisk måtte op af stolen og “ud i verden”. Senere kom spillet Super Mario Run, der satte rekord i downloads den første uge.

Det skal her nævnes, at Pokémon Go fik en stille udrulning, mens Super Mario Run blev tilgængelig på verdensplan fra dag ét. Super Mario Run er indtil videre kun lanceret til iOS-platformen, men Android-brugere kan nu registrerer sig så de får besked når spillet er klar til Android.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Både Apple og Samsung har også haft nogle spændende lanceringer i år. Apple ”overraskede” med iPhone SE, der gjorde brug af designet fra iPhone 5S, men med indmaden fra iPhone 6/6S.

Husk du altid kan læse vores seneste nyheder.

Årets 10 mest læste tip-artikler

  1. Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti
  2. Kæmpe-opladerfejl hos Apple – stik trækkes tilbage
  3. iPhone SE – danske priser og tilgængelighed
  4. Pokémon Go er klar til iOS og Android – men ikke til alle
  5. Pokémon Go på vej til Europa – og Danmark
  6. iPhone SE – her er Apples lille ny
  7. Tjeep er billigt – men så du også det her?
  8. iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed
  9. Galaxy S7: Så hurtigt vil Samsungs topmodeller falde i pris
  10. Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Mere til historien

MereMobil.dk glæder sig til, at dække mobilbranchen igen i 2017. Du kan følge med hver dag og allerede i første uge af januar skydes året i gang med CES-messen i Las Vegas.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer