Super Mario Run runder 40 millioner downloads

0

Nintendo har endnu en succes, i hvert fald i forhold til antal downloads. Super Mario Run er blevet hentet 40 mio. gange på kun fire dage.

Det koster 79 kroner, hvis du vil have adgang til alle baner i Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)
Det koster 79 kroner, hvis du vil have adgang til alle baner i Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)

Nintendo har udsendt de første officielle download-tal for mobilspillet Super Mario Run. Spillet har nu rundet mere end 40 millioner download. Det er sket på blot fire dage.

Spillet er gratis at hente, men ønsker du at spille mere end første bane, så kræver det du køber dig adgang. Dette koster 79 kroner.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Om 79 kroner så er mere end de mange spillere vil betale må tiden vise. Det er uvist, hvor mange der har betalt for den fulde version.

Nintendo har desuden umiddelbart ikke planer om, at tilføje ekstra indhold – hverken i betalingsdelen eller gratis-delen.

Pokémon Go var to uger om, at blive downloadet 30 millioner gange. Men dette spil fangede folk, som virkelig brugte tiden på spillet. Udrulningen af Pokémon Go var også over en længere periode end udrulningen af Super Mario Run har været.

 – Pas på falske Super Mario spil

Super Mario Run har fået 96 anmeldelser i den danske Apple App Store, men har kun 2 stjerner. Flere af de der har skrevet en kommentar, mener spillet er for dyrt og absolut ikke pengene værd.  Har du downloadet Super Mario Run og prøvet at spille det? Hvis ja, hvad synes du så? Og er 79 kroner for meget?

Mere til historien

Interessen hos Nintendos investorer er heller ikke stor. Aktien er de fem dage, hvor Super Mario Run har været tilgængelig faldet med mere end 16 procent. Op mod lanceringen af spillet steg den ellers mere end 20 procent, ifølge The Wall Street Journal.

Læs også:
Super Mario Run kommer til iOS

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer