Super Mario Run runder 40 millioner downloads

Nintendo har endnu en succes, i hvert fald i forhold til antal downloads. Super Mario Run er blevet hentet 40 mio. gange på kun fire dage.

Det koster 79 kroner, hvis du vil have adgang til alle baner i Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)

Det koster 79 kroner, hvis du vil have adgang til alle baner i Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)

Nintendo har udsendt de første officielle download-tal for mobilspillet Super Mario Run. Spillet har nu rundet mere end 40 millioner download. Det er sket på blot fire dage.

Spillet er gratis at hente, men ønsker du at spille mere end første bane, så kræver det du køber dig adgang. Dette koster 79 kroner.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Om 79 kroner så er mere end de mange spillere vil betale må tiden vise. Det er uvist, hvor mange der har betalt for den fulde version.

Nintendo har desuden umiddelbart ikke planer om, at tilføje ekstra indhold – hverken i betalingsdelen eller gratis-delen.

Pokémon Go var to uger om, at blive downloadet 30 millioner gange. Men dette spil fangede folk, som virkelig brugte tiden på spillet. Udrulningen af Pokémon Go var også over en længere periode end udrulningen af Super Mario Run har været.

 – Pas på falske Super Mario spil

Super Mario Run har fået 96 anmeldelser i den danske Apple App Store, men har kun 2 stjerner. Flere af de der har skrevet en kommentar, mener spillet er for dyrt og absolut ikke pengene værd.  Har du downloadet Super Mario Run og prøvet at spille det? Hvis ja, hvad synes du så? Og er 79 kroner for meget?

Mere til historien

Interessen hos Nintendos investorer er heller ikke stor. Aktien er de fem dage, hvor Super Mario Run har været tilgængelig faldet med mere end 16 procent. Op mod lanceringen af spillet steg den ellers mere end 20 procent, ifølge The Wall Street Journal.

Læs også:
Super Mario Run kommer til iOS

Nu kommer Mario Kart endelig til smartphonen

Endnu en spilklassikker fra Nintendo lander nu på smartphonen. Mario Kart Tour er parat til start.

(mere…)
Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Det er over 5 år siden, at det danske mobilspil Subway Surfers udkom, og succesen fortsætter. Spillet blev det mest downloadede spil i andet kvartal.

(mere…)
Super Mario Run klar til download på Android

Nintendo har, helt som planlagt, frigivet det populære mobilspil Super Mario Run til Android-platformen.

(mere…)
Super Mario Run snart klar til Android

Det populære mobilspil Super Mario Run er inden længe klar til Android-brugere. Det kan downloades i Google Play senere denne uge.

(mere…)
Super Mario Run downloadet 78 millioner gange

KORT NYT: Nintendo har succes med Super Mario Run. Spillet er hentet over 78 mio. gange, men størstedelen spiller kun gratis.

(mere…)
Nu kan du pre-registrere til Super Mario Run på Android

KORT NYT: Vil du spille Super Mario Run på Android? Nu kan du pre-registrere dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram