Pas på falske Super Mario spil

0

Super Mario Run er udkommet til Apple, mens Androidbrugere må vente. Det kan få nogle til at downloade apps, der udgiver sig for at være spillet, men ikke er.

Screenshots fra Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra Super Mario Run (Foto: MereMobil.dk)

Super Maria Run er nok et af verdens mest ventede mobilspil, og de ikoniske figurer kan nu spilles på iPhone og iPad. Spillet udkom i fredags, men Android-ejere må være tålmodige. Spillet skal nok komme, men desværre formentlig først i det nye år.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Tålmodighed er en dyd, lyder et gammelt ordsprog, og det kan vise sig meget værdifuldt. Allerede nu er der nemlig flere steder på nettet hvor folk reklamerer med, at Super Mario kan hentes til Android. Men det kan det ikke, det er formentlig vira filer.

Med Nintendos store hit tidligere på året, Pokémon Go, kunne man hente en APK fil og på den måde installere Pokémon Go. Det kunne man, fordi Pokémon Go var udgivet til Android i få udvalgte lande. APK (Android Application Package) er en Android app, som nogen har formået at kopiere, fra en anden Android enhed. APK filer kan dermed bruges til at installere apps, som ikke nødvendigvis er tilgængeligt i Google Play.

 – Eksperter advarer mod Pokémon Go mobilspillet

Så hvis du støder på en APK-fil, på internettet, der reklamerer med at være Super Mario, så er der desværre stor sandsynlighed for, at det er en virus eller spyware. Så lad dem være og vent til spillet officielt er udkommet til Android.

 – Super Mario Run kommer til iOS

Mere til historien

Super Mario spillene har været en kæmpe succes for Nintendo. Førstespil udkom 1985 til konsollen Nintendo Entertainment System (NES). Siden da er der kommet 18 andre Super Mario spil og nu kommer så Super Mario Run her i 2016 i en 20. udgave, over 30 år efter det oprindelige spil udkom.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer