Super Mario Run kommer til iOS

Legendariske Super Mario indtager endelig smartphones, men kun på iOS i første omgang.

super-marioNintendo fik i sommer et stort app hit med Pokemon Go, et Augmented Reality spil, som blev hentet millioner af gange inden for ganske få dage. Nintendo kunne også afsløre, at de arbejdede på at få et af verdens måske mest ikoniske spil, Super Mario, over på smartphone platformen.

Det sker så her den 15. december 2016. Android kommer senere, men hvornår er lidt uvist.

Spillet kommer ikke på dansk, men Nintendo Danmark siger på deres Facebook side, at spillet kommer til Danmark i december.

– Super Mario hopper mod smartphonen

Spillet har tre spil “modes”, hvor man naturligvis kan spille det klassiske spil, men også bygge egne baner og lave “Toad Rally”, hvor man kæmper mod sig selv.

Du kan hente spillet gratis, men man kan kun afprøve spillet og ikke spille det fulde spil gratis. Så skal man punge ud med 10 dollars, hvilket i skrivende stund er omkring 70 danske kroner.

Du kan se en kort intro til spillet herunder.

Udvikling tager tid

For alle os Android brugere kan det godt føles som lidt uretfærdigt, at vi skal vente, måske endda til efter jul, men der er desværre en logisk grund.

Apples platform er mere stabil end Androids, og Nintendo ville naturligvis gerne have at spillet fik en positiv modtagelse fra start af, og da der er mange flere versioner af Android, tager det noget længere tid at udvikle spillet til Android. Så tid er altså årsagen til at Android brugere må vente lidt.

– Pokémon Go er strøget til tops i applikationsbutikker

Mere til historien

Super Mario og Pokemon Go bliver udviklet i grafikmotoren Unity, og da den oprindeligt er lavet af danskere kan vi kippe lidt stolt med Dannebro og klaphatten. David Helgason, Nicholas Francis og Joachim Ante lavede Unity i København i 2003.

Nu kommer Mario Kart endelig til smartphonen

Endnu en spilklassikker fra Nintendo lander nu på smartphonen. Mario Kart Tour er parat til start.

(mere…)
Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Det er over 5 år siden, at det danske mobilspil Subway Surfers udkom, og succesen fortsætter. Spillet blev det mest downloadede spil i andet kvartal.

(mere…)
Super Mario Run klar til download på Android

Nintendo har, helt som planlagt, frigivet det populære mobilspil Super Mario Run til Android-platformen.

(mere…)
Super Mario Run snart klar til Android

Det populære mobilspil Super Mario Run er inden længe klar til Android-brugere. Det kan downloades i Google Play senere denne uge.

(mere…)
Super Mario Run downloadet 78 millioner gange

KORT NYT: Nintendo har succes med Super Mario Run. Spillet er hentet over 78 mio. gange, men størstedelen spiller kun gratis.

(mere…)
Nu kan du pre-registrere til Super Mario Run på Android

KORT NYT: Vil du spille Super Mario Run på Android? Nu kan du pre-registrere dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram