Super Mario Run kommer til iOS

0

Legendariske Super Mario indtager endelig smartphones, men kun på iOS i første omgang.

super-marioNintendo fik i sommer et stort app hit med Pokemon Go, et Augmented Reality spil, som blev hentet millioner af gange inden for ganske få dage. Nintendo kunne også afsløre, at de arbejdede på at få et af verdens måske mest ikoniske spil, Super Mario, over på smartphone platformen.

Det sker så her den 15. december 2016. Android kommer senere, men hvornår er lidt uvist.

Spillet kommer ikke på dansk, men Nintendo Danmark siger på deres Facebook side, at spillet kommer til Danmark i december.

– Super Mario hopper mod smartphonen

Spillet har tre spil “modes”, hvor man naturligvis kan spille det klassiske spil, men også bygge egne baner og lave “Toad Rally”, hvor man kæmper mod sig selv.

Du kan hente spillet gratis, men man kan kun afprøve spillet og ikke spille det fulde spil gratis. Så skal man punge ud med 10 dollars, hvilket i skrivende stund er omkring 70 danske kroner.

Du kan se en kort intro til spillet herunder.

Udvikling tager tid

For alle os Android brugere kan det godt føles som lidt uretfærdigt, at vi skal vente, måske endda til efter jul, men der er desværre en logisk grund.

Apples platform er mere stabil end Androids, og Nintendo ville naturligvis gerne have at spillet fik en positiv modtagelse fra start af, og da der er mange flere versioner af Android, tager det noget længere tid at udvikle spillet til Android. Så tid er altså årsagen til at Android brugere må vente lidt.

– Pokémon Go er strøget til tops i applikationsbutikker

Mere til historien

Super Mario og Pokemon Go bliver udviklet i grafikmotoren Unity, og da den oprindeligt er lavet af danskere kan vi kippe lidt stolt med Dannebro og klaphatten. David Helgason, Nicholas Francis og Joachim Ante lavede Unity i København i 2003.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer