MobilePay gør udbetaling af tilgodehavender nemt

0

MobilePay er klar med Payout, som gør udbetaling af tilgodehavender nemmere for virksomheder.

MobilePay (Foto: Danske Bank)
MobilePay (Foto: Danske Bank)

Danske virksomheder kan nu hurtigt og nemt udbetale tilgodehavender til privatkunder via en ny mulighed i MobilePay.

MobilePay er nemlig klar med Payout, der er nemmere og smartere for både virksomheden og kunden end den gammeldags check.

 – MobilePay donationer giver automatisk skattefradrag

Virksomhederne slipper for at skulle indhente personfølsommedata, som kontonummer og CPR-nummer. De skal blot angive kundens navn og telefonnummer i regnskabssystemet for at kunne gennemføre udbetalingen. Og kunden får en MobilePay-notifikation.

– ”Vi kalder løsningen MobilePay Payout. Det er endnu et eksempel på, hvordan vi kan lette hverdagen for f.eks. energiselskabet, som udbetaler overskydende penge fra strøm, eller teleselskabet, der tilbagebetaler penge, hvis en kunde skifter udbyder,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

 – Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Løsningen vil blive udbudt gennem alle interesserede MobilePay-partnerbanker, men i første omgang er det Danske Bank, som er klar til at tilbyde sine erhvervskunder MobilePay Payout.

– ”Løsningen er en vigtig brik i at gøre betaling mere transparent, brugervenlig og genkendelig for vores erhvervskunder. Vi har tidligere lanceret fakturabetaling gennem MobilePay Invoice. Nu kommer tilgodehavender,” siger Lars Sjögren, chef for Transaction Banking i Danske Bank.

 – Rema 1000 vælger MobilePay frem for Nets

MobilePay Payout kan benyttes af alle erhvervskunder i Danske Bank fra i dag via en integrationsløsning. En taste-løsning via Business Online er klar i første kvartal 2017.

Mere til historien

Energiselskabet OK har testet MobilePay Payout i en testperiode. Og de er meget positive over for at tage funktionen i brug.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer