Huawei Mate 9 lanceres formentlig snart i USA

0

Huawei har haft fere interessante produkter i år. Nu er Mate 9 formentlig også på vej til det amerikanske marked.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Uanset om du er fan af Huawei eller ej, så er det svært at benægte, at den kinesiske producent har vist nogle store fremskridt på smartphone-markedet i år. Særligt med deres lanceringer i november.

 – Huawei vil fordoble salget på det danske marked i 2016

I starten af november lancerede de Huawei Mate 9, samt Huawei Mate 9 Porsche. Begge telefoner kom ikke på det danske marked, selvom de ellers er tilgængelige på flere markeder i Europa og andre steder i verden. Foruden Europa er den også tilgængelig i Kina, Japan, Malaysia, Thailand og De Forenede Arabiske Emirater samt flere lande.

 – Her er Huaweis opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Mate 9 er dog endnu ikke lanceret på det amerikanske marked. Men det virker til en lancering af telefonen på det amerikanske marked er på vej. Ifølge Twitter-brugeren @EvLeaks ventes det, at Mate 9 vil starte salg den 6. januar 2017. Om Porsche-versionen også lanceres i USA er uvist. Det skriver GSMArena.com.

Om Huawei vil offentliggøre noget vedrørende det amerikanske marked inden jul, eller først til et pressemøde i forbindelse med CES-messen, er endnu uvist.

TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske 7 ud af 6 stjerner

Rygterne melder heller ikke noget om Huawei Mate 9 Pro og Mate 9 Lite. I Danmark har Huawei valgt, at satse på Mate 9 Pro, der har salgsstart tirsdag den 20. december 2016.

Mere til historien

Mens Huawei netop nu er mere succesfuld end nogensinde på det danske marked, så får Huawei Danmark snart ny direktør for mobilforretningen. Thor Gøtz, der har beklædt posten i fem år fratræder og går til Lenovo. Læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer