Huaweis mobilforretning skal have ny direktør

0

Huawei i Danmark får snart ny direktør for mobilforretningen. Thor Gøtz, der har beklædt posten i fem år fratræder og går til Lenovo.

Thor Gøtz
Thor Gøtz (Foto: MereMobil.dk)

De seneste fem år har han, sammen med hans team, flyttet Huaweis mobilforretning i Danmark til en position hvor det nu er et varemærke man ikke kan komme uden om, når der tales som smartphones.

Nu er det slut. Med udgangen af januar 2017 tager Thor Gøtz en ny kasket på. Med ansvar for Danmark og Norge er det nu Lenovos smartphone-forretning han skal forsøge at bygge op.

– ”I min tid i Huawei har jeg været med til at bygge et stærkt consumer brand op i Danmark. Det lyder måske som en kliché, men når du ser, hvor Huawei var for fem år siden, og hvor virksomheden er i dag, så har det virkelig været en bemærkelsesværdig rejse. Senest kulminerede det med lanceringen af Huawei Mate 9 Pro, som har fået en overvældende positiv modtagelse, og som samtidig blev min sidste produktlancering i Danmark. På den måde kan jeg med ro i sindet sige, at jeg forlader en virksomhed i topform og med en lys fremtid. Nu er det tid til en ny udfordring og få ny luft under vingerne, og det glæder jeg mig til,” siger Thor Gøtz i et officielt statement fra Huawei.

Huawei: Derfor satser vi på Mate 9 Pro

Siden 2011 har Huawei hvert år fordoblet antallet af solgte smartphones på det danske marked. For 2016 er målet 200.000 solgte mobilenheder.

– ”Vi har været utroligt glade for den indsats, Thor har lagt hos Huawei Danmark. Thor har spillet en central rolle i opbygningen af vores consumerforretning og ikke mindst i forhold til at opbygge stærke relationer til vores samarbejdspartnere, hvilket er et stærkt fundament at bygge videre på i fremtiden. Vi ønsker Thor alt muligt held og lykke fremover,” lyder det fa Xiao Binbing, der er CEO for Huawei Danmark.

Afløseren for Thor Gøtz er ikke fundet endnu.

Mere til historien

Lenovo indgik i januar 2014 en aftale med Google om overtagelse af Motorola Mobilily. Handlen blev godkendt i oktober 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer