Flere butikker tilmelder sig MobilePay

0

Efter de mange nye partnerbanker har tilsluttet sig MobilePay er antallet af butikker, som er tilmeldt tjenesten, vokset markant.

MobilePay i Bilka (Foto: Claus Sjödin)
MobilePay i Bilka (Foto: Claus Sjödin)

3.400 nye danske virksomheder. Så mange nye partneraftaler har MobilePay fået de seneste måneder. De nye virksomheder er kommet til siden de mange nye partnerbanker tilsluttede sig MobilePay.

Flere af de forskellige bankers kunder har nu valgt, at tilbyde deres virksomhedskunder muligheden for at benytte MobilePay til betaling i deres butikker. Nordea bidrager med omkring 1.800 af disse nye virksomheds-aftaler.

 – Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Der kommer cirka 135 nye virksomheder til løsningen hver dag netop nu.

Det betyder også, at antallet af virksomheder der tilbyder betaling via MobilePay vokser hurtigere end nogensinde netop nu.

Samlet set er der nu mere end 38.600 butikker på landsplan, der altså lader kunderne benytte MobilePay som betaling.

– ”Kundernes positive appetit på at benytte MobilePay bekræfter os i, at vi traf den rette beslutning. Som partner bag markedets førende mobilbetalingsløsning kan vi nu rådgive vores kunder om mobile betalingsløsninger i tæt sammenhæng med den øvrige kunderådgivning,” siger Peter Lybecker, adm. direktør for Nordea Bank Danmark.

Tilfredshed at spore

MobilePay-chefen Mark Wraa-Hansen er også ganske tilfreds med tilgangen af nye virksomheds-aftaler.

MobilePay
MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

– ”Det er en stor glæde at se, at samarbejdet med partnerbankerne så hurtigt er kommet godt i gang og giver flotte resultater. Det bekræfter mig i, at bankerne sammen kan sikre en markant hurtigere udbredelse af mobilbetaling og yderligere styrke innovation og brugervenlighed til gavn for virksomheder og private,” lyder det fra Mark Wraa-Hansen.

En stor del af de nyoprettede virksomheder har tidligere benyttet Swipp. Men der er også kommet virksomheder til, der ikke tidligere har tilbudt mobilbetaling.

 – MobilePay gør udbetaling af tilgodehavender nemt

– ”Mange nye erhvervskunder glæder sig over, at de nu kan benytte MobilePay og samtidig fastholde alle bankforretninger i deres normale bank. De fremhæver også, at MobilePay- kundebetalingerne nu går direkte ind på kontoen i deres egen bank, og at de selv kan se alle transaktioner, uploade logo m.m. via MobilePay Business appen,” siger Mark Wraa-Hansen.

MobilePay applikationen kan downloades gratis til iOS, Android og Windows Phone.

Mere til historien

MobilePay har for kort tid siden også oplyst, at det nu er muligt at få fradrag i forbindelse med donationer til diverse landsindsamlinger, som Kræftens Bekæmpelse, Dansk Røde Kors m.m.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer