PlayStation VR kan købes fra i dag – se prisen her

0

Sony har lanceret deres Virtual Reality headset til PlayStation 4, som nu er tilgængeligt i de danske butikker. Se prisen her.

PlayStation VR headset (Foto: Sony)
PlayStation VR headset (Foto: Sony)

Sony forsøger, at tage konkurrencen op mod Oculus Rift, Samsung Gear VR og HTC Vive med PlayStation VR-headset.

PlayStation VR udnytter den nyeste teknologi som f.eks. 360 graders hoved-tracking, et bredt synsfelt, høj opdateringshastighed og Sony Interactive Entertainments egen binaurale 3D-lydteknologi for at forstærke spillerens oplevelse af at blive transporteret ind i en anden verden.

 – Sony forventer 6 millioner solgte PlayStation VR

Ved at bruge eksterne enheder som PlayStation Move-controllers, Dualshock 4-controllers og den kommende PS VR Aim-controller kan spillerne udforske virtuelle miljøer og intuitivt interagere med spillets karakterer, som var de rent faktisk til stede i spillets verden.

Siden marts måned har det været kendt, at headsettet ville komme i handlen på det danske marked og nu er dagen endelig her.

Inden årets udgang vil der være mere end 50 spil tilgængelige til PlayStation VR. Allerede nu er mere end 30 spil klar til PlayStation VR. Det er blandt andet spillene: Rez Infinite, Batman: Arkham VR, Driveclub VR og RIGS Mechanized Combat League.

PlayStation VR er kompatibelt med de mere end 40 millioner PS4-konsoller, der på nuværende tidspunkt er solgt på verdensplan.

 – Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

PlayStation VR koster netop nu fra 3.799 kroner af rundt i de danske butikker.

Mere til historien

PlayStation VR integrerer en Social Screen-funktion, som giver de spillere, der ikke headsettet på, mulighed for at følge med i, hvad VR-spilleren foretager sig. Eller spille sammen med spilleren i de spil, der understøtter funktionen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer