Jyske Bank vender ryggen til Swipp

4

Swipp må nu sige farvel til Jyske Bank, der følger i Nordeas fodspor og udtræder af samarbejdet.

Swipp
Swipp

For to uger siden sagde Nordea farvel til Swipp, og meldte sig ind i samarbejdet med Danske Bank om MobilePay. Nu har også Jyske Bank meddelt sin udtrædelse af Swipp.

Nordea dropper Swipp og går over til MobilePay

Udmeldingen fra Jyske Bank kom i forbindelse med fremlæggende af deres regnskab for tredje kvartal.

– ”I henhold til aftalegrundlaget har Jyske Bank besluttet, at udtræde af Swipp med 11 måneders varsel,” lød det fra Jyske Banks adm. direktør Anders Dam.

– “Vi har set på udviklingen i vores egne tal, og der må vi bare sige, at det forbrug vores kunder udviser på området kombineret med omkostningerne, har udviklet sig til en uholdbar situation, og derfor har vi besluttet at udtræde. Det bliver simpelthen brugt for lidt i forhold til de omkostninger vi bliver pålagt for at drive det her selskab,” udtaler Anders Dam til Jyske Bank TV.

Om Jyske Bank også tilslutter sig samarbejdet omkring MobilePay vides aktuelt ikke, men Anders Dam vil ikke forholde sig til, om dette er dødsstødet til Swipp.

Sådan blev Sisses telefon ’hacket’

I en pressemeddelelse fra Swipp noteres Jyske Banks afgang, der tages til efterretning.

– ”Det har gennem længere tid stået klart for Swipps bestyrelse, at Swipp står over for nogle afgørende strategiske valg. Derfor har man i bestyrelsen brugt de seneste måneder på at undersøge, hvilke muligheder Swipp har. Man er nået langt i dette arbejde og forventer snart at kunne fortælle om fremtidsplanerne,” fortæller Swipp i pressemeddelelsen.

MobilePay forsvinder måske fra Dansk Supermarked

Mere til historien

Få dage efter Nordea vendte blikket mod Danske Banks mobilbetalingsløsning blev brandingen ændret. ”MobilePay by Danske Bank” forsvandt fra app’en og tjenesten lægges over i et datterselskab med selvstændig bestyrelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer