Apple: Vi køber ikke Tidal

0

Ifølge rygterne overvejede Apple at købe Tidal, men nu lyder det fra Apple, at det ikke ligger i kortene.

Apple Music logo
Apple Music

Der har de sidste måneder floreret rygter om, at Apple overvejede at købe musikstreamingtjenesten Tidal, men nu lyder det fra Apple at det ikke er planen.

 – Apple Music runder 10 millioner downloads – på Android

Jimmy Iovine fra Apple Music har talt med BuzzFeed News, hvor han ikke benægter, at de to selskaber har været i dialog, men fortæller et køb ikke er forestående.

Rygterne startede ellers tilbage i juni, hvor Wall Street Journal skrev om dem – og at Apple var interesseret i Tidals tætte samarbejde med nogle af de største artister.

Tidal er ejet af Jay-Z og har et eksklusivt engagement med mange store artister, som blandt andet Beyoncé, Rihanna, Lil’ Wayne og mange flere.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Tidal har netop offentliggjort deres 2015 regnskab og ifølge Wall Street Journal fik Tidal et underskud på 239 millioner svenske kroner i 2015, dog steg omsætningen med 30 procent fra 309 millioner SKR til 402 millioner. Skulle Apple købe tjenesten var det formentlig for at få en bid af de gode aftaler samt en kundedatabase. Tidal har angiveligt 4,2 millioner betalende brugere.

Musiktjeneste i økonomiske problemer

Apple Music har pt. 17 millioner betalende brugere, mens Spotify netop har oplyst at de har rundet 40 millioner betalende brugere.

Mere til historien

Det skal måske lige nævnes, at selvom Spotify er markedsleder og har 40 millioner betalende brugere, så har de også stadigvæk underskud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer