Apple Music runder 10 millioner downloads – på Android

0

KORT NYT: Apple har netop rundet endnu en milepæl med deres musikstreamingtjeneste Apple Music, som netop har rundet 10 millioner downloads på Android.

Apple Music logo
Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Apple Music, som er Apples musikstreamingtjeneste, har netop rundet endnu en milepæl. Applikationen er nemlig blevet downloadet mere end 10 millioner gange i Google Play Store – og altså dermed til Android-enheder. Det skriver GSMArena.com.

 – Se programmet for Apple Music Festival 2016

Det viser et hurtigt kig i Google Play Store, hvor der står det totale antal af downloads af Apple Music nu er mellem 10 og 50 millioner.

Apple Music blev lanceret til Android i november måned sidste år, men har altså været i ”beta” frem til denne sommer, hvor Apple endelig frigav applikationen i en ”endelig version”.

 – Apple Music til Android ikke længere i beta

Selve Apple Music tjenesten ”rundede” 1 år med mere end 15 millioner betalende brugere i juni. Hvor mange af disse brugere, som har en Android-enhed, det er uvist.

Mere til historien

Der er dog stadigvæk ikke nogen tvivl om, at det er Spotify, som er markedsleder på markedet for musikstreaming. Spotify har rundet 30 millioner betalende brugere foruden alle de gratis-brugere, som benytter Spotify.

Læs også:

Apple Music vokser stødt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer