Apple Music til Android ikke længere i beta

0

Apple Music er nu ikke længere i betaversion til Android. Så nu kan Android-brugere for alvor nyde godt af denne.

Britney Spears album "Glory" kommer eksklusivt til Apple Music
Britney Spears album “Glory” kommer eksklusivt til Apple Music

De seneste mange måneder har Apple Music ikke haft en ”rigtig” Android-version, men kun en betaudgave. Nu er Apple Music langt om længe ude af beta på Android. Apple frigav Apple Music i november måned, som beta, og er altså først nu klar med den “rigtige” version. Det skriver The Verge.

 – Apple Music er nu klar til Android

Dermed kan Android-brugere altså nu benytte Apple Music på nogenlunde samme niveau med iPhone, iPad og iPod Touch brugere. Android versionen gør dog brug af nogle muligheder, som Android-platformen giver.

Den seneste opdatering, der bringer Apple Music ud af beta, inkluderer equalizer-indstillinger samt forbedringer af ydeevne, afspilning og stabilitet.

Anmeldelserne af Apple Music er meget forskellige i Google Play Store, da det også er konkurrentens applikation. Ud af små 90.000 anmeldelser er der dog mere end 38.000 personer, som har givet applikationen topkarakter.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Du kan downloade Apple Music gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Britney Spears udsender sit første album ”Glory” i tre år eksklusivt på Apple Music når dette lanceres fredag den 26. august 2016. Det skriver CNet.com. Dermed har Apple Music altså dette album før konkurrenten Spotify. Historien melder ikke noget om, hvornår albummet bliver tilgængeligt hos de andre streamingtjenester.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer