Android Auto virker ikke med alle Android smartphones

13

Sommerferien rykker tættere og tættere på, og for mange betyder det bilferie til Syd- eller Nordeuropa. Android Auto har dog problemer, især med Samsung-telefoner.

Android Auto
Android Auto

Android Auto blev præsenteret for halvandet år siden og sidenhen har en række bilmærker taget funktionerne til sig. Tilbehørsproducenter som Pioneer, Kenwood og Alpine, der laver forstærkere til bilanlæg, har ofte også navigation integreret i deres store modeller og her kan man også få Android Auto.

 – Android Auto: Android rykker ind i bilen

Det betyder at flere og flere bilister får Android Auto funktionerne, efterhånden som biler og anlæg bliver udskiftet. Samtidig bliver Android Auto også testet på flere og flere smartphones, og det viser at ikke alle Android smartphone ejere er lige glade for Android Auto. Nogle har ingen problemer med at forbinde deres smartphones, andre har lidt start problemer og nogle får aldrig systemerne til at tale sammen.

Der viser sig dog hurtigt et mønster når man kigger i diverse mobilfora og hører om brugernes problemer. Google’s egne Nexus smartphones har stort set aldrig problemer, udover de uundgåelige fejl 40 (folk der trykker forkert ved parringen, altså en menneskelig fejl).

Smartphones der lægger sig op ad “ren” Android har typisk heller ingen problemer, eller kun få, som typisk kan hjælpes ved at cleare cashe på Android Auto apps som Google Maps og Spotify. Dem hvor vi kan se producenten kun har lavet få ændringer til Android er Sony, Huawei, Honor, HTC og Motorola.

Der hvor der begynder at opstå problemer er desværre typisk Samsung, da den populære smartphoneproducent laver en del tilpasninger til Android. Desværre har en del personer problemer med deres nye Samsung Galaxy S7. En del af dem som har problemer er dog heldigvis kunder hos amerikanske Verizon, hvor telefonerne kronisk er låst. Dog er der også Europæiske Samsung smartphones imellem dem med store problemer.

Har I Android Auto i jeres bil, så hører vi gerne om jeres smartphone virker, og hvilken model I har.auto_alliance

Mere til historien

Android Auto blev lanceret i samarbejde med store dele af automobilbranchen og flere virksomheder kommer til løbende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer