Denne uges mobilnyheder – uge 21

0

UGE 21: Endnu en uge er gået i techens verden. Den har blandt andet budt på lanceringen af Huawei P9 Lite, samt flere andre spændende nyheder. Se ugens mest læste nyheder her.

Ugens nyhederI den forgangne uge lancerede Huawei den længe ventede Huawei P9 Lite, som har været ventet siden det blev kendt den var på vej. Du kan læse om den nye prisvenlige telefon fra Huawei i linket herunder.

Huawei P9 Lite er nu officiel – se pris og tilgængelighed

Sommeren står for døren og det gør de mange festivaler og udendørs events rundt i landet også. Det betyder kort og godt også, at de mange mobilmaster skal optimeres og nogle events får besøg af mobile master. Læs mere om, hvordan teleselskaberne gør sommer klar.

Sådan bliver mobilnetværkene klar til festival og events

Forventningerne til den næste iPhone-model, der formentlig får navnet iPhone 7, er høje også fra Apple selv. Skal man tro de nyeste rygter, så har de netop hævet produktionen af den altså endnu ikke officielle telefon.

Andre nyheder i den forgangne uge har været, at Spotify har sat prisen ned på deres familieabonnement, så det nu matcher prisen på Apple Music’s tilsvarende abonnement. Og så har Danske Bank også meldt ud, at de netop nu tester en ny løsning, som hedder MobilePay Invoice, der gør det muligt at sende og betale fakturaer via MobilePay. Løsningen ventes at blive tilgængelig for alle i løbet af juni måned.

Du kan også se vores nyeste web-tv indslag, som viser den måske ultimative beskyttelse til iPhones. Se videoen herunder.

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 21

  1. iPhone 7 design lækket
  2. Lenovo nu klar med smartphone i Danmark – mød K5
  3. 3LikeHome er ikke en gratis forbrugsfest i udlandet
  4. HTC 10 udfordret af stor interesse
  5. Telmore lancerer telefonsvareren som app
  6. Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktion
  7. Tag bedre billeder med smartphonen – 10 tips
  8. Huawei P9 Lite er nu officiel – se pris og tilgængelighed
  9. Giv Android N sit navn
  10. OnePlus 3 specifikationer er lækket

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer