Se Press Touch på Huawei P9 Plus ’in action’

4

WEB-TV: Huawei P9 Plus understøtter Press Touch, Huaweis svar på 3D Touch. Se her hvordan det fungerer.

Huawei først på Android med Press Touch

Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)
Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei blev den første producent, ud over Apple, der præsenterede en telefon med ”tryk i skærm”-teknologi. Det vi kender som ”3D Touch”, ”Force Touch” og nu også ”Press Touch”.

Der er tale om en teknologi, er kan registrere, hvor hårdt der trykkes på skærmen, og det kan udnyttes til forskellige betjeningsfunktioner. Eksempelvis kan Galleri, Indstillinger eller Beskeder have hurtiggenveje gemt under ikonet, og disse kommer altså frem, når man trykker hårdere på skærmen.

Læs mere om Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus kommer med Press Touch understøttelse i 18 af de indbyggede systemapps, fortalte Richard Yu, CEO i Huawei Technologies Consumer Business Group, fra scenen ved præsentationen af P9 Plus i London.

Der opstod efterfølgende forvirring om Huaweis navngivning af funktionen. I pressematerialet, og på præsentationen, stod der ”Press Touch”, men også ”Force Press” var nævnt i demoområdet.

Press Touch, som vi kalder det hele nu, fungerer også i galleriet hvor der kan zoomes ind på detaljer. Ifølge Huawei understøtter skærmen over 2.000 tryk-følsomheds-niveauer.

Se ovenstående web-TV indslag fra vores første kig på Press Touch i London.

Danske priser på Huawei P9 og P9 Plus

Mere til historien

I den asiatiske udgave af Huawei Mate 8 og Mate S fandtes en tilsvarende teknologi, som nu lanceres i P9 Plus, men kun i Asien kom telefonerne dengang med den nye betjeningsteknologi.

Læs også:
Her er forskellene på P9 og P9 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer