Se Press Touch på Huawei P9 Plus ’in action’

WEB-TV: Huawei P9 Plus understøtter Press Touch, Huaweis svar på 3D Touch. Se her hvordan det fungerer.

Huawei først på Android med Press Touch

Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei blev den første producent, ud over Apple, der præsenterede en telefon med ”tryk i skærm”-teknologi. Det vi kender som ”3D Touch”, ”Force Touch” og nu også ”Press Touch”.

Der er tale om en teknologi, er kan registrere, hvor hårdt der trykkes på skærmen, og det kan udnyttes til forskellige betjeningsfunktioner. Eksempelvis kan Galleri, Indstillinger eller Beskeder have hurtiggenveje gemt under ikonet, og disse kommer altså frem, når man trykker hårdere på skærmen.

Læs mere om Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus kommer med Press Touch understøttelse i 18 af de indbyggede systemapps, fortalte Richard Yu, CEO i Huawei Technologies Consumer Business Group, fra scenen ved præsentationen af P9 Plus i London.

Der opstod efterfølgende forvirring om Huaweis navngivning af funktionen. I pressematerialet, og på præsentationen, stod der ”Press Touch”, men også ”Force Press” var nævnt i demoområdet.

Press Touch, som vi kalder det hele nu, fungerer også i galleriet hvor der kan zoomes ind på detaljer. Ifølge Huawei understøtter skærmen over 2.000 tryk-følsomheds-niveauer.

Se ovenstående web-TV indslag fra vores første kig på Press Touch i London.

Danske priser på Huawei P9 og P9 Plus

Mere til historien

I den asiatiske udgave af Huawei Mate 8 og Mate S fandtes en tilsvarende teknologi, som nu lanceres i P9 Plus, men kun i Asien kom telefonerne dengang med den nye betjeningsteknologi.

Læs også:
Her er forskellene på P9 og P9 Plus

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram