Huawei har udsendt invitationer til event – Huawei P9?

0

Der har efterhånden været utallige rygter om, hvornår Huawei ville offentliggøre deres næste topmodel Huawei P9. Nu ventes datoen offentliggjort.

Invitationen til det event, hvor det ventes Huawei P9 vil blive afsløret for offentligheden (Kilde: PhoneArena.com)
Invitationen til det event, hvor det ventes Huawei P9 vil blive afsløret for offentligheden (Kilde: PhoneArena.com)

Rygterne har længe floreret omkring den kommende Huawei topmodel Huawei P9. Først var den ventet til Mobile World Congress og derefter til en særskilt event i Berlin i starten af marts. Men nu skulle datoen for offentliggørelsen være sikker.

Huawei har i hvert fald inviteret verdenspressen til London onsdag den 6. april, hvor det ventes de vil offentliggøre Huawei P9.

 – Huawei P9 er lige på trapperne

Twitter-brugeren @Evleaks (Evan Blass) har også tidligere været ude med datoerne 5. eller 6. april og endnu engang ser det ud til han har ret.

Huawei lokker med ”change the way you see the world” på invitationen. Derudover afslører invitationen ikke mange teasere. Men med ordlyden ”change the way you see the world” ventes det, at der er noget nyt og interessant med kameraet. Det skriver PhoneArena.com.

Huawei P8 Lite i hvid
Huawei P8 Lite i hvid (Foto: Huawei)

Om samarbejdet mellem Huawei og Leica allerede er aktuelt i Huawei P9 er endnu uvist.

 – Huawei og Leica vil samarbejde om mobilkameraet

Ligesom sidste års Huawei P8 så ventes det også, at Huawei P9 kommer i tre forskellige varianter; P9 Lite, P9 og P9 Max.

MereMobil.dk holder yderligere øje og er spændt på om det er Huawei P9, som vil se dagens lys 6. april.

Huawei har ikke bekræftet de vil afsløre P9 den pågældende dag, så det er vigtigt at huske der er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Huawei offentliggjorde i februar 2016, at salget af Huawei P8 Lite har rundet 10 millioner eksemplarer på verdensplan. Generelt går det også godt for Huawei, der kom ud af 2015 med mere end 100 millioner solgte smartphones.

Læs også:
TEST: Huawei Mate 8 – fantastisk storskærmstelefon

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer