Huawei: Salget af Huawei P8 Lite har rundet 10 millioner

Huawei har netop oplyst, at P8 Lite har rundet en kæmpe milepæl for firmaet. Læs mere om det og andre flotte salgstal her.

Huawei P8lite

Huawei P8lite (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har netop meldt ud, at de har solgt mere end 10 millioner enheder af deres P8 Lite smartphone, som blev lanceret i foråret sidste år. Det skriver GSMArena.com.

P8 Lite er desuden den første smartphone fra Huawei, som har fået mere succes på det globale marked i forhold til det kinesiske hjemmemarked.

 - TEST: Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

Samlet har ”P8-serien”, P8, P8 Lite og P8 Max, også rundet et salg på 16 millioner eksemplarer.

 - Huawei rundede 100 millioner milepælen i 2015

Oplysningerne i pressemeddelelsen fra Huawei viser også, at de i sidste måned solgte 12 millioner smartphones på verdensplan, mens de hver måned siden oktober 2015 også har solgt mere end 10 millioner smartphones. Fremgangen sidste måned var på hele 93 procent i forhold til forrige år.

 - Se de fedeste Huawei P8 features

De nye salgstal, hvor P8 Lite altså fører an, viser også, at Huawei vinder frem på de vestlige markeder, hvilket blandt andet Nexus 6P måske er en medvirkende årsag til.

MereMobil.dk har netop også testet Huawei Mate 8, som gør det særdeles godt. Du kan læse den fyldestgørende anmeldelse via linket herunder.

- TEST: Huawei Mate 8 - virkelig fed storsskærmstelefon

Mere til historien

Det ventes i øvrigt, at Huawei P8 Lite vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen i nær fremtid.

Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
iPhone var mest populær i 4. kvartal

Apple har historisk set ofte et rigtig godt 4. kvartal og det var ingen undtagelse i 2021, dog var kapløbet med konkurrenterne tæt.

(mere…)
Her er Samsungs forventninger til 2022

Samsung vil være mere aggressive i det kommede år, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram