Huawei: Salget af Huawei P8 Lite har rundet 10 millioner

0

Huawei har netop oplyst, at P8 Lite har rundet en kæmpe milepæl for firmaet. Læs mere om det og andre flotte salgstal her.

Huawei P8lite
Huawei P8lite (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har netop meldt ud, at de har solgt mere end 10 millioner enheder af deres P8 Lite smartphone, som blev lanceret i foråret sidste år. Det skriver GSMArena.com.

P8 Lite er desuden den første smartphone fra Huawei, som har fået mere succes på det globale marked i forhold til det kinesiske hjemmemarked.

 – TEST: Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

Samlet har ”P8-serien”, P8, P8 Lite og P8 Max, også rundet et salg på 16 millioner eksemplarer.

 – Huawei rundede 100 millioner milepælen i 2015

Oplysningerne i pressemeddelelsen fra Huawei viser også, at de i sidste måned solgte 12 millioner smartphones på verdensplan, mens de hver måned siden oktober 2015 også har solgt mere end 10 millioner smartphones. Fremgangen sidste måned var på hele 93 procent i forhold til forrige år.

 – Se de fedeste Huawei P8 features

De nye salgstal, hvor P8 Lite altså fører an, viser også, at Huawei vinder frem på de vestlige markeder, hvilket blandt andet Nexus 6P måske er en medvirkende årsag til.

MereMobil.dk har netop også testet Huawei Mate 8, som gør det særdeles godt. Du kan læse den fyldestgørende anmeldelse via linket herunder.

TEST: Huawei Mate 8 – virkelig fed storsskærmstelefon

Mere til historien

Det ventes i øvrigt, at Huawei P8 Lite vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen i nær fremtid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer