Sonos understøtter nu Apple Music

0

Apple Music er nu understøttet på Sonos højttalere og hjemmebiografer. En to måneders testperiode er nu slut, oplyser Sonos.

Sonos understøtter nu Apple Music (Foto: Sonos)
Sonos understøtter nu Apple Music (Foto: Sonos)

Efter at være blevet testet de sidste to måneders tid er det nu officielt, at Sonos højttalere understøtter Apples musik streamingtjeneste Apple Music. Det oplyser Sonos på deres hjemmeside.

Apple Music virker nu på Sonos

Så det er nu ikke længere nødvendigt, at streame igennem et betaprogram, som kræver tilmelding.

Der har faktisk været skriverier om, at Sonos ville komme til at virke på Apple Music helt tilbage fra juni 2015. Dengang var meldingen, at det ikke ville være ved tjenestens åbning den 30. juni 2015, men det er nok de færreste, som havde forestillet sig vi skulle helt hen til februar 2016 før Sonos officielt understøtter Apple Music.

Mere end 10 millioner betaler for Apple Music

Men nu kan man præcis som på eksempelvis Spotify blot åbne Sonos-applikationen på enten iPhone, iPad, iPod Touch eller Android og tilføje Apple Music, som en ny streamingtjeneste.

Foruden Apple Music understøtter Sonos højttalersystemer hele 28 forskellige streamingtjenester, der ikke alle er lige kendt i Danmark. Her er de mest kendte Deezer, Spotify, TDC Play, Telmore Musik, Tidal, TuneIn, YouSee Musik og altså nu Apple Music.

Mere til historien

Apple Music var i de første måneder kun tilgængeligt på Apples platform, men kom i november til Android platformen. Faktisk er Apple Music den første rigtige applikation fra Apple, som er at finde i Google Play Store. Apple har også haft ”Move to iOS” i Google Play Store, der blev modtaget med megen kritik. Dog rygtes det, at der i fremtiden vil komme flere applikationer fra Apple til Android.

Læs også:
MARKEDSTAL: Så godt sidder Apple på Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer