Apple Music virker nu på Sonos

5

Kort nyt: Nu fungerer Apple Music med Sonos højtalersystemet.

Apple Music kommer nu ind på Sonos (Foto: Sonos)
Apple Music kommer nu ind på Sonos (Foto: Sonos)

Hvis der købes et multiroom-system som Sonos, er man dybt afhængig af, at de musiktjenester man benytter, er tilgængelige i systemet. Højtalere som Sonos har ikke andre forbindelser, end dem der kører gennem Sonos applikationen, hvilket gør højtalerne ubrugelige, når en musiktjeneste ikke findes på platformen.

I sommer åbnede Apple Music i 99 lande, heriblandt også Danmark, men Apples musiktjeneste kunne ikke bruges med Sonos på lanceringsdagen. Sonos var hurtigt ude med meldingen om, at de så frem til at samarbejde med Apple, men først her godt et halvt år senere, er der nu hul igennem.

Apple Music på Sonos er i første omgang lanceret i en betaversion, hvilket skete den 15. december 2015.

For at benytte Apple Music med Sonos systemet skal applikationen på telefonen opdateres.

YouTube Music er lanceret

Mere til historien

På rekordtid er Apple Music blevet en seriøs konkurrent til markedslederen Spotify. Analytikere forventer Apples musiktjeneste kommer op på siden af Spotify, målt på betalende brugere, inden udgangen af 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer