Apple måske på vej med flere apps til Android

0

Apple Music er den første app fra Apple, der blev lanceret til Android platformen. Men flere kunne sagtens være på vej i fremtiden.

Apple Logo
Apple Logo

Apple debuterede sidste år med den første applikation, Apple Music, i Google Play Store. Men nu kunne det tyde på, at de er på vej med flere applikationer til Android.

I hvert fald har Apples topchef, Tim Cook, netop udtalt, ifølge flere Apple-ansatte, at det nok ikke er den sidste. Det skriver Engadget.com.

 – Kæmpe-opladerfejl hos Apple – stik trækkes tilbage

Ifølge kilderne, så er Apple Music testen for om Apples-tjenester og services ville blive taget vel imod på Android-platformen.

Nogle Android-brugere har en Mac-computer eller iPad og derfor kunne tjenester som iCloud, iMessage og lignende også have betydning for disse. Ligesom også mobilbetalingstjenesten Apple Pay kunne være aktuel, dog er der her også nogle sikkerhedshensyn, som der skal tages hensyn til.

Apple kan også have behovet for at tilbyde deres software til andre platforme, da det vil gavne dem i konkurrencen på sigt, hvor også salget af iPhones måske er truet i fremtiden.

 – Apple satte igen iPhone-salgsrekord

Apple har dog ikke selv kommenteret på de mange rygter, så det er endnu uvist om vi skal forvente 2016 byder på flere Apple applikationer til Android.

Mere til historien

Det rygtes, at Apple vil afholde event, hvor de formentlig vil præsentere ny 4-tommer iPhone og en iPad Air 3. Eventen finder angiveligt sted den 15. marts 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer