Milliardunderskud til TDC – minus på 2,3 mia. kr.

3

Det gør av på TDC. Et underskud på 2,3 milliarder kroner, 53.000 tabte kabel-TV kunder og generelt prispres.

TDC Butik i Odense
TDC Butik i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Landets største telekoncern TDC har tabt kunder flere steder, og må se store lysende røde tal i øjnene. Efter fremlæggelsen af det seneste årsregnskab (2015) står det klart, at TDC fik et underskud efter skat på 2,38 milliarder kroner.

I 2014 havde TDC et overskud på 3,2 milliarder kroner.

Regnskabet viser også en forøget omsætning på omkring én milliard kroner, så omsætningen lander på 24,3 milliarder kroner. Når man kigger på den organiske vækst, den som er renset for udsving på valutaerne samt opkøb, så har der været et omsætningsfald på 1,9 procent, skriver DR.dk.

TDC’s samlede forretning i Danmark dykkede 10,5 procent på driftsindtjeningen, mens erhvervsdelen måtte notere et fald på 16,6 procent i driftsindtjeningen.

I 2015 klippede 53.000 kunder kablet til YouSee kabel-TV. Den generelle prisstigning på TV-pakker fik også mange kunder til at skifte til mindre pakker. TDC har desuden også været ramt af det generelle prispres i markedet.

TDC: Ny YouSee-boks i slutningen af marts

Mere til historien

TDC annoncerede fornyligt, at privatforretningen skifter navn fra TDC til YouSee mens erhvervsdelen fortsat skal hedde TDC. Færre produkter skal gøre det lettere at gennemskue for kunderne.

Læs også:
TDC drøner fra konkurrenterne på netværk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer