Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 3

0

MWC: Det er nu tredje dag, at Mobile World Congress løber af staben, og i dag har vi også nogle spændende nyheder fra den spanske by. Få overblikket her.

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)
Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Mobile World Congress er fyldt med en masse interessante produkter, som tilhører Internet Of Things. I går skrev vi om at Spotify er integreret i Volvos nyeste modeller og Ford mener, at bilfirmaerne skal være mere mobile, samt den nye ”smart-sko” fra Samsung. Men her stopper det ikke.

I dag har vi set nærmere på en ny tandbørste – ja, du læste rigtigt. Det er Oral-B, som har lanceret deres nyeste bud på en ”smart”-tandbørste Oral-B Genius. Du kan læse mere om tandbørsten Oral-B Genius her, som ligesom så meget andet i dag kommer med Bluetooth, der gør den kan tale sammen med en applikation på smartphonen.

Noget mere ”gammeldags” er, at TomTom har præsenteret en ny GPS, der henvender sig til motorcyklister. Den hedder TomTom RIDER 410 og har en masse super smarte funktioner, som er rigtigt gode når man er på farten og så kan den selvfølgelig betjenes med handsker på.

GPS til motorcyklen – mød TomTom RIDER 410

Sony har også været ude og fortælle, at de umiddelbart ikke har planer om en Xperia Z6 (efterfølger til Xperia Z5), men i stedet satser på Xperia X-serien, som de netop har præsenteret i mandags i Barcelona. Det er i hvert fald Sonys planer på nuværende tidspunkt.

Xiaomi Mi 5 (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Mi 5 (Foto: Xiaomi)

Den kinesiske mobilproducent Xiaomi er på Mobile World Congress for første gang og her har de netop lanceret deres nyeste topmodel Mi 5, som kommer i tre forskellige varianter. Du kan læse mere om Xiaomi Mi 5 her.

Mastercard har indgået et samarbejde med WISeKEY til udvalgte luksusmærker inden for beklædning og wearables, der gør at disse snart vil kunne benyttes som betalingsmiddel.

 – Mastercard i din t-shirt?

Mobile World Congress åbner dørene til sidste åbningsdag i morgen torsdag den 25. februar 2016. Følg med på MereMobil.dk. Du kan også læse højdepunkterne fra de første to dage.

Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 2

Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 1

Mere til historien

Mobile World Congress slutter i morgen og typisk er der ikke rigtigt nogle nyheder der, da mange af de besøgende bruger dagen på at snuse rundt på messen og udstillerne så småt begynder nedpakningen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer