Mastercard i din t-shirt?

MWC: Mastercard skal indbygges i udvalgte luksusmærker inden for beklædning og wearables.

Gennem et nyt partnerskab mellem Mastercard og WISeKEY vil udvalgte luksusmærker inden for beklædning og wearables snart kunne bruges som betalingsmiddel. Det skriver Mastercard i en pressemeddelelse.

MasterCard logo

MasterCard logo

Blandt andet vil mærkerne Hublotog Bulgari bruge WISeKeys patenterede sikkerhedsprogram WIS.WATCH. Ved at kombinere teknologierne i partnerskabet vil MasterCard komme et skridt nærmere visionen om at integrere betalingsmuligheder i endnu flere forbruger-gadgets. I fremtiden vil det altså blive muligt at betale med Mastercard i alt fra fitness-armbånd til køleskabe.

Mode og wearables skal elske hinanden

– “Vores samarbejde med WISeKey er et godt eksempel på, hvordan betalingsfunktionalitet kan levere nyskabende værdi for en lang række producenter, og samtidig skabe brugervenlige købsoplevelser med høj sikkerhed for forbrugerne,” udtaler Senior Vice President for Digital Payments & Labshos MasterCard, Sherri Haymond i pressemeddelelsen.

Mere til historien

WISeKEY fungerer ved at kombinere NFC og en smartphone applikation. Applikationen kan “programmere” en NFC chip, og NFC chippen kan indbygges i alt fra tøj over ure og smykker til bøger. Læs mere om WISeKEY her.

Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder – danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram