Mastercard i din t-shirt?

0

MWC: Mastercard skal indbygges i udvalgte luksusmærker inden for beklædning og wearables.

Gennem et nyt partnerskab mellem Mastercard og WISeKEY vil udvalgte luksusmærker inden for beklædning og wearables snart kunne bruges som betalingsmiddel. Det skriver Mastercard i en pressemeddelelse.

MasterCard logo
MasterCard logo

Blandt andet vil mærkerne Hublotog Bulgari bruge WISeKeys patenterede sikkerhedsprogram WIS.WATCH. Ved at kombinere teknologierne i partnerskabet vil MasterCard komme et skridt nærmere visionen om at integrere betalingsmuligheder i endnu flere forbruger-gadgets. I fremtiden vil det altså blive muligt at betale med Mastercard i alt fra fitness-armbånd til køleskabe.

Mode og wearables skal elske hinanden

– “Vores samarbejde med WISeKey er et godt eksempel på, hvordan betalingsfunktionalitet kan levere nyskabende værdi for en lang række producenter, og samtidig skabe brugervenlige købsoplevelser med høj sikkerhed for forbrugerne,” udtaler Senior Vice President for Digital Payments & Labshos MasterCard, Sherri Haymond i pressemeddelelsen.

Mere til historien

WISeKEY fungerer ved at kombinere NFC og en smartphone applikation. Applikationen kan “programmere” en NFC chip, og NFC chippen kan indbygges i alt fra tøj over ure og smykker til bøger. Læs mere om WISeKEY her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer