Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 2

0

MWC: Mobile World Congress er godt i gang i den spanske by Barcelona. Vi har her samlet op på tirsdagens nyheder, samt opfølgninger fra de seneste dages højdepunkter.

Mobile World Congress
Mobile World Congress (Foto. MereMobil.dk)

Det har været lidt stille med nyhederne i dag på Mobile World Congress i forhold til søndag og i går mandag, hvor der var nyt fra de store producenter på smartphone-markedet.

I dag, tirsdag, har vi set nærmere på, hvordan dette års præsentation af Samsungs topmodel, Galaxy S7, klarer sig i en sammenligning med sidste års topmodel Galaxy S6.

Her er forskellen på Samsung Galaxy S6 og S7

Derudover har Samsung også bekræftet, at den interne hukommelse og hukommelsen på microSD-kortet ikke kan kombineres i Galaxy S7-modellerne på nuværende tidspunkt, selvom det er inkluderet feature i Android 6.0 Marshmallow. Du kan desuden også læse, at danskerne må nøjes med 32 GB varianten af Galaxy S7 og den ikke lanceres på vores marked med 64 GB intern hukommelse.

Mobile World Congress er i år også præget af ”bilnyheder” og ikke kun mobilnyheder. Volvo har blandt andet annonceret, at de i deres nyeste modeller dette forår kan tilbyde Spotify uden brug af mobilen.

Men Volvo er ikke alene om at være tilstede i Barcelona også Ford er at finde på verdens største mobilmesse Mobile World Congress. Ford mener, at bilfirmaerne skal være mobile, da bilen i fremtiden vil være ”online” og en del af ”Internet Of Things”.

Se også de officielle billeder og videoer af HP Elite X3, den nye Windows 10 Mobile telefon.

Foruden bilindustrien så er også andre brancher end mobilbranchen begyndt at være tilstede på Mobile World Congress. Også smart-skoen IOFIT er blevet fremvist.

 – Nu kommer den smarte sko IOFIT

Husk også, at se gårsdagens overbliks-artikel, hvis du ikke vil gå glip af noget.

 – Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 1

Mere til historien

Se også vores kronologiske oversigt over nyheds-opdateringer fra MWC 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer