HP Elite X3 – de officielle videoer og billeder

MWC: HP offentliggjorde i søndags den nye Windows 10 Mobile telefon HP Elite X3. Du kan se de officielle videoer og billeder her.

HP Elite x3 (Foto: HP)

HP Elite x3 (Foto: HP)

HP Danmark har netop udsendt den danske pressemeddelelse om en nye HP Elite X3-telefon, der altså blev lanceret i søndags til Mobile World Congress 2016.

- HP Elite X3 er nu officiel

Selvom HP er forholdsvis ukendte på smartphone-markedet, det skal lige siges at HP Elite X3 ikke er den første mobil fra HP, har det ikke været muligt for dem at hemmeligholde projektet. Specifikationer og fotos blev også lækket inden offentliggørelsen.

Mobilkøbere skal væbne sig med tålmodighed, da den først rammer butikkerne i juni måned til en endnu ikke offentliggjort pris, men den kommer til Danmark.

- HP Elite X3 kommer til Danmark

Du kan se de officielle videoer herunder, hvor HP præsenterer Elite X3 samt deck dock’en og Mobile Extender, som kan gøre det muligt at benytte HP Elite X3 så du ikke længere har brug for en bærbar computer.

Introduktion af HP Elite X3 med Windows 10 Mobile

https://www.youtube.com/watch?v=oRgAKcNPDbA

Introduktion af Desk Dock til HP Elite X3

https://www.youtube.com/watch?v=OBW_2ajJxpo

Introduktion af Mobile Extender til HP Elite X3

https://www.youtube.com/watch?v=Ty88EHJuLpk

Mere til historien

Microsoft Lumia 950 XL har også et lignende tilbehør med deres Display Dock. Dette koster omkring 1.000 kroner. Du kan se det i brug her, hvor det dog desværre ikke får den bedste anmeldelse. Det bliver spændende at se HP's bud på noget lignende.

HP lancerer nyt gaming brand

HP har lanceret et nyt gaming brand og er klar med nye computere og skærm til gamerne.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram