HP Elite X3 – de officielle videoer og billeder

0

MWC: HP offentliggjorde i søndags den nye Windows 10 Mobile telefon HP Elite X3. Du kan se de officielle videoer og billeder her.

HP Elite x3 (Foto: HP)
HP Elite x3 (Foto: HP)

HP Danmark har netop udsendt den danske pressemeddelelse om en nye HP Elite X3-telefon, der altså blev lanceret i søndags til Mobile World Congress 2016.

HP Elite X3 er nu officiel

Selvom HP er forholdsvis ukendte på smartphone-markedet, det skal lige siges at HP Elite X3 ikke er den første mobil fra HP, har det ikke været muligt for dem at hemmeligholde projektet. Specifikationer og fotos blev også lækket inden offentliggørelsen.

Mobilkøbere skal væbne sig med tålmodighed, da den først rammer butikkerne i juni måned til en endnu ikke offentliggjort pris, men den kommer til Danmark.

HP Elite X3 kommer til Danmark

Du kan se de officielle videoer herunder, hvor HP præsenterer Elite X3 samt deck dock’en og Mobile Extender, som kan gøre det muligt at benytte HP Elite X3 så du ikke længere har brug for en bærbar computer.

Introduktion af HP Elite X3 med Windows 10 Mobile

https://www.youtube.com/watch?v=oRgAKcNPDbA

Introduktion af Desk Dock til HP Elite X3

https://www.youtube.com/watch?v=OBW_2ajJxpo

Introduktion af Mobile Extender til HP Elite X3

https://www.youtube.com/watch?v=Ty88EHJuLpk

Mere til historien

Microsoft Lumia 950 XL har også et lignende tilbehør med deres Display Dock. Dette koster omkring 1.000 kroner. Du kan se det i brug her, hvor det dog desværre ikke får den bedste anmeldelse. Det bliver spændende at se HP’s bud på noget lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer