Nu kommer den smarte sko IOFIT

0

MWC: Smart-skoen IOFIT måler din balance, kropsholdning og mange andre data, der i real-time kan forbedre din træning.

IOFIT, smartsko (Foto: Samsung)
IOFIT, smartsko (Foto: Samsung)

Mobile World Congress handler ikke kun om smartphones. Både Ford og Volvo har præsenteret nyheder i Barcelona i en anden kategori end mobile enheder. Det samme har Samsung, der fremviste den smarte sko IOFIT.

Samsung har støttet iværksættervirksomheden Salted Venture, der er kommet op med idéen om en smart-sko, som kombinerer forskellige sensorer med en trænings-applikation. App’en kan være med til at forbedre brugerens balance og kropsholdning i forbindelse med en fitnessrutine eller et sving med en golfkølle.

Mode og wearables skal elske hinanden

Sensorerne i skoen er i stand til at måle både balance, når vægtes flyttes fra en fod til en anden, hvor god kontakten er med underlaget og ikke mindst ens balancepunkt. Dataene fra IOFIT opsamles i real-time, og kan vises i applikationen.

Idéen er, at man bliver i stand til at vejlede brugerne af skoene og kombinere informationerne der bliver indsamlet med ens andre træningsdata, så man på sigt bliver bedre inden for den disciplin man er fokuseret på.

Der er ingen data på pris eller tilgængelighed for IOFIT, men du kan læse mere om IOFIT i denne officielle meddelelse.

Smartdevices er for bøvlede

Se hvad IOFIT kan

Mere til historien

Der findes allerede indtil flere digitale sko, og det er uden tvivl noget vi kommer til at se meget mere til fremadrettet. Dette kaldes også ”wearables”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer