Oral-B Genius – børst tænder med din smartphone

MWC: Internet of Things har også budt på præsentationen af en ny ”smart”-tandbørste fra Oral-B, hvor du kan holde øje med tandbørstningen på en app.

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Oral-B Genius (Foto: Oral-B)

Mobile World Congress er meget andet end mobiltelefoner. Vi har også skrevet om både bilproducenterne Volvo og Ford, der også er tilstede på verdens største mobilmesse, samt Samsung der har præsenteret en smart-sko.

 – Ford: Bilfirmaerne skal være mobile

Men et andet interessant ”indslag” på Mobile World Congress 2016 er Braun-eide Oral-B, der er på vej med en ny tandbørste Oral-B Genius med Bluetooth indbygget, hvilket er udviklet i samarbejde med Texas Instruments.

Så både biler og tandbørster er en del af alt dette Internet of Things.

Det er ikke første gang, at Braun er klar med en tandbørste med Bluetooth. Også til CES-messen 2015 fremviste Braun en ny elektrisk tandbørste med Bluetooth teknologien, som kunne snakke sammen med en applikation på din smartphone. Og Oral-B har haft elektriske tandbørste, der har kunne kommunikere med en applikation og vejledt brugeren om tandbørstningen i nogle år.

 – Se Internet Of Things blive gjort virkelig

Men nu tager de skridtet videre med Oral-B Genius, som kan snakke endnu mere sammen med smartphonen. I Genius-modellen er der accelerometer, som fortæller applikationen hvordan du bevæger tandbørsten, og så er der sensorer i børsten (Position Detection Technology). Kameraet på din smartphonen kan benyttes til at analysere din tandbørstning. Og systemet skulle give feedback i næsten realtid om, hvordan du børster dine tænder og hvor længe du har børstet de forskellige steder i munden. Børster du for hårdt eksempelvis, så er det, ifølge Oral-B, dårlig tandbørstning.

Derudover har Oral-B Genius også en timer, der sikrer at du børster alle dine tænder længe nok.

Tandbørsten kommer med et genopladeligt batteri, som skulle kunne holde i op til 14 dage uden opladning. Med til tandbørsten følger også en smartphone-holder, der kan monteres på badeværelsesspejlet.

 – Norden i front på Internet Of Things

Det er uvist om Oral-B Genius kommer til salg i Danmark og hvad prisen i så fald vil blive. I pressemeddelelsen lyder det, at den kommer på udvalgte markeder i juli. Prisen er endnu ukendt.

Mere til historien

Genius er en nykonstrueret model, hvor der bruges litiumbatterier i forhold til de tidligere ”smart”-tandbørster fra Oral-B. Du kan herunder se en video af en af de tidligere SmartSeries tandbørster fra Oral-B.

Video: Oral-B – SmartSeries tandbørste med Bluetooth

https://www.youtube.com/watch?v=14C5bYI6uXs

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram