Se Internet Of Things blive gjort virkelig

Web-TV: Maskiner og elektronik der taler samme, er i gang med at forandre verden. Her er et par eksempler.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Vi tænker ikke over det, men omkring os bliver flere og flere enheder i stand til at kommunikere med omverdenen. For lang tid siden var mobiltelefonerne ”dumme” enheder, men i dag er de på nettet. Det samme er sket for vores computere, fjernsyn, TV-bokse og mange andre enheder. I fremtiden skal vi vænne os til, at langt flere enheder kommer på nettet.

Når disse internetforbundne enheder sættes i system, udbygges og anvendes rigtigt, kan der håndteres mange flere opgaver i virksomhederne af færre medarbejdere. Selvom vi i dag forsøger, at forestille os mulighederne, har vi slet ikke set det fulde potentiale af Internet of Things (IoT), og sammen med intelligente sensorer åbner det for helt nye analysemuligheder.

I nedenstående web-TV indslag fra Jyske Bank TV kan du se et par eksempler på, hvordan alt denne internetbaserede maskine-kommunikation kan gøres virkelig.

Det nordiske marked er i øvrigt i front på Internet of Things. Udviklingen vil ifølge en ny rapport medføre vækst for IoT-løsninger på 23 procent om året frem til 2018.

- Baggrund: Hvad er Internet of Things?

Indslag om Internet of Things

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Et helt dagligdags eksempel på IoT er fjernaflæsning af el, vand og varme. Det sker i mange danske husstande, uden nogen overhovedet tænker over det.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram