Se Internet Of Things blive gjort virkelig

Web-TV: Maskiner og elektronik der taler samme, er i gang med at forandre verden. Her er et par eksempler.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Vi tænker ikke over det, men omkring os bliver flere og flere enheder i stand til at kommunikere med omverdenen. For lang tid siden var mobiltelefonerne ”dumme” enheder, men i dag er de på nettet. Det samme er sket for vores computere, fjernsyn, TV-bokse og mange andre enheder. I fremtiden skal vi vænne os til, at langt flere enheder kommer på nettet.

Når disse internetforbundne enheder sættes i system, udbygges og anvendes rigtigt, kan der håndteres mange flere opgaver i virksomhederne af færre medarbejdere. Selvom vi i dag forsøger, at forestille os mulighederne, har vi slet ikke set det fulde potentiale af Internet of Things (IoT), og sammen med intelligente sensorer åbner det for helt nye analysemuligheder.

I nedenstående web-TV indslag fra Jyske Bank TV kan du se et par eksempler på, hvordan alt denne internetbaserede maskine-kommunikation kan gøres virkelig.

Det nordiske marked er i øvrigt i front på Internet of Things. Udviklingen vil ifølge en ny rapport medføre vækst for IoT-løsninger på 23 procent om året frem til 2018.

Baggrund: Hvad er Internet of Things?

Indslag om Internet of Things

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Et helt dagligdags eksempel på IoT er fjernaflæsning af el, vand og varme. Det sker i mange danske husstande, uden nogen overhovedet tænker over det.

Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
Kan det gøres så billigt? Tæt på Motorola Moto G73

VIDEO: Hvad er ’hagen’? Koster ned til 2.100 kroner. Kom helt tæt på i testen af Motorola Moto G73.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram