Se Internet Of Things blive gjort virkelig

Web-TV: Maskiner og elektronik der taler samme, er i gang med at forandre verden. Her er et par eksempler.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Internet of Things brugt på fodboldspillere.

Vi tænker ikke over det, men omkring os bliver flere og flere enheder i stand til at kommunikere med omverdenen. For lang tid siden var mobiltelefonerne ”dumme” enheder, men i dag er de på nettet. Det samme er sket for vores computere, fjernsyn, TV-bokse og mange andre enheder. I fremtiden skal vi vænne os til, at langt flere enheder kommer på nettet.

Når disse internetforbundne enheder sættes i system, udbygges og anvendes rigtigt, kan der håndteres mange flere opgaver i virksomhederne af færre medarbejdere. Selvom vi i dag forsøger, at forestille os mulighederne, har vi slet ikke set det fulde potentiale af Internet of Things (IoT), og sammen med intelligente sensorer åbner det for helt nye analysemuligheder.

I nedenstående web-TV indslag fra Jyske Bank TV kan du se et par eksempler på, hvordan alt denne internetbaserede maskine-kommunikation kan gøres virkelig.

Det nordiske marked er i øvrigt i front på Internet of Things. Udviklingen vil ifølge en ny rapport medføre vækst for IoT-løsninger på 23 procent om året frem til 2018.

- Baggrund: Hvad er Internet of Things?

Indslag om Internet of Things

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Et helt dagligdags eksempel på IoT er fjernaflæsning af el, vand og varme. Det sker i mange danske husstande, uden nogen overhovedet tænker over det.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Sådan vælger du den bedste SSD

VIDEO: SSD-drev er meget hurtigere end harddiske. Jeg har målt hastighederne på en række SSD-drev og fundet det bedste.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram