Sony har ingen planer om en Xperia Z6

MWC: Xperia Z6 har Sony aktuelt ingen planer om at lancere, oplyser Sony Mobile i Danmark til MereMobil.dk.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Lanceringen af en nye smartphone-serie udløser altid spørgsmål om hvorvidt de nye produkter vil erstatte produkterne fra den gamle smartphone-gruppe. Præcis det spørgsmål er Sony havnet i ved Mobile World Congress 2016.

Søndag præsenterede Sony Mobile Xperia X-serien med produkterne Xperia XA, X og X Performance, og hvad skal der så ske med Xperia Z-serien, som i efteråret kom i butikkerne med Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 og Xperia Z5 Premium?

Her er Sonys nye Xperia Z-serie

Det næste spørgsmål der dukker op er om Xperia Z6, når nu X-serien er præsenteret. Kommer der så ikke en Sony Xperia Z6? Umiddelbart nej, lyder det fra Sony.

– ”Selvom vi aldrig bekræfter fremtidige annonceringer af vores produkt line-up, kan jeg dog sige, at vi på nuværende tidspunkt ingen planer har om at lancere Xperia Z6. Som annonceret er vi startet på et nyt kapitel i udviklingen af vores Xperia brand ved at lancere den nye X-serie ved MWC,” siger Morten Johansen, marketingschef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Dermed opfordrer Sony til, at vi lærer at elske Xperia X-serien, da Z-serien tilsyneladende lægges på hylden. I hvert fald i denne omgang.

I mobilbranchen skal man altid læse det der står mellem linjerne. Eksempelvis er ”på nuværende tidspunkt” en åbning. Sony afviser ikke Xperia Z6, men siger blot de aktuelt ikke har planer om en sådan lige nu. Set ud fra et markedsføringssynspunkt er det nok også meget fornuftigt, kun at kommunikere én toplevel smartphone-linje ad gangen.

Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

Web-TV: Det må du ikke med Sony Xperia

Mere til historien

Sony har mange gode produkter bag sig i Xperia Z-serien. De fleste har været rigtigt gode og stabile, men har manglet det sidste tvist, for at kunne komme helt til tops.

Læs også:
Det koster Xperia X-telefonerne

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram