Sony har ingen planer om en Xperia Z6

1

MWC: Xperia Z6 har Sony aktuelt ingen planer om at lancere, oplyser Sony Mobile i Danmark til MereMobil.dk.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Lanceringen af en nye smartphone-serie udløser altid spørgsmål om hvorvidt de nye produkter vil erstatte produkterne fra den gamle smartphone-gruppe. Præcis det spørgsmål er Sony havnet i ved Mobile World Congress 2016.

Søndag præsenterede Sony Mobile Xperia X-serien med produkterne Xperia XA, X og X Performance, og hvad skal der så ske med Xperia Z-serien, som i efteråret kom i butikkerne med Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 og Xperia Z5 Premium?

Her er Sonys nye Xperia Z-serie

Det næste spørgsmål der dukker op er om Xperia Z6, når nu X-serien er præsenteret. Kommer der så ikke en Sony Xperia Z6? Umiddelbart nej, lyder det fra Sony.

– ”Selvom vi aldrig bekræfter fremtidige annonceringer af vores produkt line-up, kan jeg dog sige, at vi på nuværende tidspunkt ingen planer har om at lancere Xperia Z6. Som annonceret er vi startet på et nyt kapitel i udviklingen af vores Xperia brand ved at lancere den nye X-serie ved MWC,” siger Morten Johansen, marketingschef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Dermed opfordrer Sony til, at vi lærer at elske Xperia X-serien, da Z-serien tilsyneladende lægges på hylden. I hvert fald i denne omgang.

I mobilbranchen skal man altid læse det der står mellem linjerne. Eksempelvis er ”på nuværende tidspunkt” en åbning. Sony afviser ikke Xperia Z6, men siger blot de aktuelt ikke har planer om en sådan lige nu. Set ud fra et markedsføringssynspunkt er det nok også meget fornuftigt, kun at kommunikere én toplevel smartphone-linje ad gangen.

Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

Web-TV: Det må du ikke med Sony Xperia

Mere til historien

Sony har mange gode produkter bag sig i Xperia Z-serien. De fleste har været rigtigt gode og stabile, men har manglet det sidste tvist, for at kunne komme helt til tops.

Læs også:
Det koster Xperia X-telefonerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer