Denne uges mobilnyheder – uge 1 2016

0

UGE 1: Et nyt år er i gang og det er CES-messen 2016 også, hvilket har præget noget af ugen. Der har også været kåring af Årets Mobil 2015 og lanceringen af ny dansk mobil. Få overblikket her.

Ugens nyheder, Ugens highlightsSå skriver vi 2016, hvilket altså også betyder det er ved at være tiden for lancering af forårets mobil-kollektion og nogle af producenterne er godt i gang, da de benytter CES-messen til fremvisning af deres nye modeller.

En af de producenter, som har haft noget interessant i ærmet er Huawei, der under CES-messen har lanceret Huawei Mate 8 globalt. Derudover har også Huawei og Samsung lanceret eksklusive feminine udgaver af deres smartwatches.

Samsung Gear S2 kommer belagt med 18K guld

Også LG har haft noget i ærmet – nemlig en ny K-serie med to nye modeller. Det er dog endnu uvist om de nye K7 og K10 telefoner kommer på det danske marked.

LG annoncerer ny K-serie – K10 og K7

I denne første uge af 2016 kårede vi også “Årets Mobil 2015”, som I brugere har stemt på i perioden 22. december til 31. december 2015, og det blev Samsung Galaxy S6 Edge, der løb med flest stemmer i afstemningen og dermed er Årets Mobil 2015.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)
ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

Men ugens mest interessante nyhed og altså også den nyhed, som flest læsere har klikket på, er uden tvivl den om den nye danske Android-smartphone ID1. Har du ikke læst om denne, så kan vi kun opfordrer dig til at gøre det.

Og vi på MereMobil.dk er spændt på at følge Christina Agger og resten af teamet bag ID1 og se hvordan det vil gå dem fremadrettet.

ID1 er en af de nye smartphones, som er landet på hylderne hos udvalgte forhandlere her i januar. For flere oplysninger om, hvilke telefoner der også kommer i januar kan du se hele oversigten i Her er de nye mobiler i januar.

Og nu vi er ved det danske islæt i mobilbranchen, så kan vi også anbefale dig at læse mere om en ny måske kommende dansk app-succes, hvor idémanden bag denne tidligere er grundlægger af blandt andet Endomondo.

Feast Kitchen giver en hjælpende hånd i køkkenet

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

Ugens mobilnyheder – uge 1 2016

  1. ID1 – ny dansk Android-smartphone
  2. Tommelfingeren vendes nedad overfor ID1
  3. Kan en 18-årig ændre mobilbranchen?
  4. Amerikanerne dropper bredbånd
  5. Sådan er ID1 mod Samsung og Apple
  6. Huawei Mate 8 – mød den nye topmodel her
  7. Samsung Galaxy S6 Edge er årets mobil 2015
  8. Er dette den nye 4-tommer iPhone?
  9. Samsung inviterer til betatest af Marshmallow på Galaxy S6
  10. Dancell – endnu et dansk mobilmærke

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer