Ny direktør til Telia i Danmark

Den tidligere direktør i Telia Danmark, Søren Abildgaard, rykker op i graderne hos den svensk-finske telegigant, hvilket betyder Danmark får ny direktør.

Søren Abildgaard - tidligere direktør for Telia Danmark (Foto: Telia)

Søren Abildgaard – tidligere direktør for Telia Danmark (Foto: Telia)

Søren Abildgaard, tidligere direktør i Telia Danmark, er steget i graderne hos den svensk-finske telegigant, og er netop blevet udnævnt til Chief Commercial Officer i TeliaSonera Group, samt Acting Head i en ny enhed bestående af det gamle Group Commercial og Group Technology i TeliaSonera Group.

Søren Abildgaard har været direktør for Telia Danmark gennem næsten fem år, hvor han kom fra en stilling som direktør i Call Me, da han afløste den tidligere direktør i Danmark, Jesper Brøckner.

Det efterlader en tom direktørstol i Danmark, som nu overtages af Morten Bentzen, der kommer fra stillingen som Country Head of Enterprise.

Morten Bentzen har været en del af direktionen i Telia Danmark siden januar 2011, hvor han har været ansvarlig for erhvervsforretningen – først for mobility og siden 1. april 2014 for både mobil- og bredbåndsforretningerne, da disse blev lagt sammen.

– ”Morten Bentzen har stor erfaring og overbevisende resultater bag sig og har således gjort sig fortjent til den respekt og tillid, han nyder i organisationen – både i Danmark og i hovedkontoret i Sverige. Morten har solide strategiske kompetencer og er en stærk og entydig leder, som altid går forrest, når det er hårdest. Han var derfor det naturlige valg af ny CEO i Danmark,” siger Robert Andersson, Executive Vice President and Head of Region Europe i TeliaSonera.

Morten Bentzen, direktør i Telia Danmark (Foto: Telia)

Morten Bentzen, direktør i Telia Danmark (Foto: Telia)

Søren Abildgaard var udnævnt, som en af tre topchefer, i det nye selskab, der altså Telenor og Telia dropper sammenlægning.

 – Topledelsen i ”Telianor” er nu på plads

Mere til historien

Den administrerende direktør, som har siddet længst tid på direktørposten hos de fire store danske teleselskaber, er fortsat 3’s administrerende direktør Morten Christiansen.

Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram