Google: Udrulningen af Android 6.0 Marshmallow er startet

Så startede udrulningen af Android 6.0 Marshmallow helt som ventet og de første modeller den rammer er Nexus-modellerne.

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

Google præsenterede i sidste uge to nye Nexus modeller, nemlig Nexus 5X og Nexus 6P, der begge kommer med Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken.

 – Android M betyder Marshmallow

Der havde også allerede været en masse rygter inden Googles event om, hvilke enheder der ville få Android 6.0 opdateringen først. Og dette blev også efter eventen bekræftet, dog var det uvist hvornår i denne uge udrulningen ville starte.

Men i går oplyste de på deres officielle blog, at udrulningen af den nye store Android version var startet til de første enheder. Og de første i rækken til at modtage opdateringen er: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 og Nexus Player, som alle vil modtage opdateringen ”over-the-air”.

Tidligere modeller af Nexus ventes, at blive ”ladt i stikken” og altså ikke få den nyeste softwareopdatering.

 – Disse enheder bliver opgraderet til Android 6.0 Marshmallow

Hvilke telefoner fra de forskellige producenter, som HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung, Sony m.v., der vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen er op til de enkelte producenter. Det er derfor også dem selv, som melder dette ud.

HTC først med Android 6.0 telefon?

Du kan læse mere om Android 6.0 Marshmallow her

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Google over udbredelsen af Android-versionerne viste, at Android 5.0-5.1 Lollipop nu er installeret på mere end hver femte Android enhed.

Nougat øger markedsandel – Marshmallow er markedsleder

Flere Android-enheder opdateres til Android 7 Nougat, men væksten af den aktuelt nyeste Android-version går fortsat langsomt.

(mere…)
Marshmallow nu mest populære Android-version

Google er klar med den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner – og nu er Marshmallow den mest udbredte.

(mere…)
Android 7.0 Nougat ‘brager frem’ i udbredelse

Googles seneste opgørelse viser, at Android 7.0 Nougat nu har haft den største vækst i Nougat-versionens levetid.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene

Den nyeste opgørelse fra Google over udbredelsen af Android-versionerne er nu offentliggjort. Android 6.0 Marshmallow øger markedsandelene, men er stadig ikke mest udbredt.

(mere…)
Huawei masseopdaterer til Android 6

KORT NYT: Android 6.0 Marshmallow er på vej ud til en række modeller fra Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram