Google: Udrulningen af Android 6.0 Marshmallow er startet

0

Så startede udrulningen af Android 6.0 Marshmallow helt som ventet og de første modeller den rammer er Nexus-modellerne.

Android 6.0 Marshmallow
Android 6.0 Marshmallow

Google præsenterede i sidste uge to nye Nexus modeller, nemlig Nexus 5X og Nexus 6P, der begge kommer med Android 6.0 Marshmallow fra salgsæsken.

 – Android M betyder Marshmallow

Der havde også allerede været en masse rygter inden Googles event om, hvilke enheder der ville få Android 6.0 opdateringen først. Og dette blev også efter eventen bekræftet, dog var det uvist hvornår i denne uge udrulningen ville starte.

Men i går oplyste de på deres officielle blog, at udrulningen af den nye store Android version var startet til de første enheder. Og de første i rækken til at modtage opdateringen er: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 og Nexus Player, som alle vil modtage opdateringen ”over-the-air”.

Tidligere modeller af Nexus ventes, at blive ”ladt i stikken” og altså ikke få den nyeste softwareopdatering.

 – Disse enheder bliver opgraderet til Android 6.0 Marshmallow

Hvilke telefoner fra de forskellige producenter, som HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung, Sony m.v., der vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen er op til de enkelte producenter. Det er derfor også dem selv, som melder dette ud.

HTC først med Android 6.0 telefon?

Du kan læse mere om Android 6.0 Marshmallow her

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Google over udbredelsen af Android-versionerne viste, at Android 5.0-5.1 Lollipop nu er installeret på mere end hver femte Android enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer