Disse enheder bliver opgraderet til Android 6.0

4

Android 6.0 bringer spændende funktioner og er lige rundt om hjørnet, men vil din enhed nu også kunne opdateres?

Siden vi så Android 6.0 Marshmallow i endelig version, blive fremvist til Googles event forleden, har det været spændende at se, hvilke enheder der kan modtage opdateringen.

HTC først med Android 6.0 telefon?

Det har førhen været sådan, at det for det meste var flagskibe og populære modeler, som ikke havde mere end et år på bagen, der stod til at skulle blive opdateret, og det har heller ikke ændret sig drastisk tilsyneladende, men der er dog visse overraskelser i denne fornyeligt lækkede liste.Skærmbillede 2015-10-05 kl. 21.15.35

Enheder der selvfølgelig vil modtage opdateringen, er telefoner som Samsung Galaxy S6, HTC One M9, LG G4 osv., men der er nogle enheder der overrasker på listen. LG G2, Sony Xperia Z1 og Samsung Galaxy A3 og Samsung Galaxy A5 er deriblandt, men de står selvfølgelig også i anden række til opdateringerne, og det bliver nok ikke lige i nærmeste fremtid.

 – Android M betyder Marshmallow

Dog er det også overraskende at se, at så mange Huawei enheder får opdateringen i første omgang, da Huawei’s skin er ret tungt, og de ikke ligefrem har været først i rækken til opdateringer tidligere.

Dette læk er selvfølgelig ikke officielt, men det giver et godt billede af, hvordan det kommer til at forholde sig.

Mere til historien

Sony’s nye topmodeller i form af Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium, vil naturligvis modtage opdateringen, uafhængigt af fraværelsen på den uofficielle liste.

Læs også:

Første kig på alle Sony Xperia Z5-modellerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer