Windows 10 installeret på 100 millioner PCs

KORT NYT: Microsoft er kommet godt fra start med deres nye styresystem Windows 10.

Windows 10Ifølge interne kilder, så har Windows 10 nu kun 2 måneder efter frigivelsen rundet 100 millioner installeringer, hvilket er en kæmpe milepæl for Microsofts nye styresystem. Det skriver Petri.com.

 - Windows 10 installeret på 75 millioner enheder

Dette tal forventes at stige i nær fremtid, da Microsoft har lavet en aftale med Baidu om at lancerer Windows 10 i Kina.

 - Her tjener Microsoft penge på Windows 10

Derudover venter Microsoft også et boost i antallet af Windows 10-installeringer når de i oktober måned introducerer den nye Surface Pro 4 og de nye Windows 10 smartphones.

 - Microsoft på vej med Surface Pro 4 og Windows 10-mobiler

Microsoft har længe proklameret, at deres mål er at have en milliard enheder kørende med Windows 10 inden for tre år – og efter kun to måneder har de altså nået 10 procent af målet, så styresystemet har fået en god start.

Mere til historien

Foruden Microsoft så holder også LG og Google events i nær fremtid, mens der i september måned har været afholdt både den store IFA-messe og Apple-event.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram