Microsoft på vej med Surface Pro 4 og Windows 10-mobiler

0

Microsoft har sendt invitationer ud til en stor event den 6. oktober, hvor de vil løfte sløret for efterårskollektionen, som ventes at indeholde ny Surface Pro samt Lumia-telefoner.

Windows 10 event - 6. oktober 2015
Windows 10 event – 6. oktober 2015

Microsoft har netop sendt invitationer ud til en stor event, der finder sted den 6. oktober 2015. Det skriver Pocketnow.com.

Invitationen afslører, at Microsoft har noget spændende nyt de vil dele om Windows 10 enheder. Det ventes, at der er tale om en Surface Pro 4 tablet og nye Lumia-telefoner med det nye Windows 10-styresystem. Rygterne forlyder, at Microsoft vil præsentere Windows 10 til mobile enheder ved denne event.

Det er telefonerne Lumia 950 og 950 XL, på henholdsvis 5,2 og 5,7 tommer, der ventes at blive præsenteret.

Microsoft på vej med nye smartphones og ny Surface

Selvom det ikke går godt med mobilsalget for Microsoft, så er de nye Windows 10-mobiler særligt vigtige for Microsoft, da det kan ændre noget hos forbrugerne, at det nu er samme styresystem på tværs af alle Windows-enheder.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Microsofts event og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Windows 10 blev lanceret den 29. juli, som afløser for Windows 8. Desuden er Windows 10 det første styresystem fra Microsoft, der virker på tværs af enheder – PC’er, tablets, telefoner og på sigt også deres egen Xbox One spillekonsol.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer