Microsoft på vej med nye smartphones og ny Surface

RYGTE: Ny Xbox, Surface og nye smartphones er eftersigende hvad vi kan glæde os til fra Microsoft af i løbet af efteråret.

Microsoft logo

.

Ifølge The Verge så kan vi se frem til en mængde ny hardware fra Microsoft i oktober måned. Der skulle være tale om en Surface Pro 4, nye Lumia-telefoner, et fitness-armbånd Microsoft Band og måske også en ny og tyndere udgave af spilmaskinen Xbox one. Det skriver Computerworld.dk.

Tom Warren fra The Verge har en ret god historik når det kommer til at have viden omkring kommende produkter fra netop Microsoft af.

Og har Tom Warren også ret denne gang, så kan vi se frem til to nye smartphones med Lumia-brandet – nemlig Lumia 950 og Lumia 950 XL.

 - Kommer Microsoft med en dyr Lumia-topmodel?

Lumia 950 XL skulle eftersigende komme med en 5,7 tommer skærm med en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, 20 megapixels kamera, 3 GB RAM, UBS-C og det nye styresystem Windows 10. Lumia 950 har samme specifikationer, men en skærm på ”kun” 5,2 tommer.

 - Microsoft Lumia er det nye smartphone-brand

Den nye Surface fra Microsoft har ikke ændret sig markant fra forgængeren Surface Pro 3, hvilket skulle være for at tage hensyn til køberne af Pro 3. Så har de lyst til at opgradere behøver de ikke ud og investerer i nyt docking-grej eller andet ekstra tilbehør.

Surface Pro 4 har formentlig fingeraftryksscanner.

Tom Warren mener også, at vi kan glæde os til et nyt fitness-armbånd fra Microsoft, men hvad vi kan forvente af dette Microsoft Band er endnu uvist.

Og så kan det være, at vi også får en mindre udgave af Xbox One og Surface at se.

 - Microsoft udskyder Surface Mini tablet

MereMobil.dk følger med og venter spændt på de kommende lanceringer fra Microsoft af.

Mere til historien

Windows 10 er endnu ikke lanceret som mobil-udgave, men dette er tidligere annonceret til at komme i løbet af efteråret.

Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram