Microsoft på vej med nye smartphones og ny Surface

RYGTE: Ny Xbox, Surface og nye smartphones er eftersigende hvad vi kan glæde os til fra Microsoft af i løbet af efteråret.

Microsoft logo

.

Ifølge The Verge så kan vi se frem til en mængde ny hardware fra Microsoft i oktober måned. Der skulle være tale om en Surface Pro 4, nye Lumia-telefoner, et fitness-armbånd Microsoft Band og måske også en ny og tyndere udgave af spilmaskinen Xbox one. Det skriver Computerworld.dk.

Tom Warren fra The Verge har en ret god historik når det kommer til at have viden omkring kommende produkter fra netop Microsoft af.

Og har Tom Warren også ret denne gang, så kan vi se frem til to nye smartphones med Lumia-brandet – nemlig Lumia 950 og Lumia 950 XL.

 – Kommer Microsoft med en dyr Lumia-topmodel?

Lumia 950 XL skulle eftersigende komme med en 5,7 tommer skærm med en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, 20 megapixels kamera, 3 GB RAM, UBS-C og det nye styresystem Windows 10. Lumia 950 har samme specifikationer, men en skærm på ”kun” 5,2 tommer.

 – Microsoft Lumia er det nye smartphone-brand

Den nye Surface fra Microsoft har ikke ændret sig markant fra forgængeren Surface Pro 3, hvilket skulle være for at tage hensyn til køberne af Pro 3. Så har de lyst til at opgradere behøver de ikke ud og investerer i nyt docking-grej eller andet ekstra tilbehør.

Surface Pro 4 har formentlig fingeraftryksscanner.

Tom Warren mener også, at vi kan glæde os til et nyt fitness-armbånd fra Microsoft, men hvad vi kan forvente af dette Microsoft Band er endnu uvist.

Og så kan det være, at vi også får en mindre udgave af Xbox One og Surface at se.

 – Microsoft udskyder Surface Mini tablet

MereMobil.dk følger med og venter spændt på de kommende lanceringer fra Microsoft af.

Mere til historien

Windows 10 er endnu ikke lanceret som mobil-udgave, men dette er tidligere annonceret til at komme i løbet af efteråret.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Drastisk ændring i Windows

Ejer du en Windows-computer, så skal du forberede dig på nye tider.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram