Microsoft på vej med nye smartphones og ny Surface

0

RYGTE: Ny Xbox, Surface og nye smartphones er eftersigende hvad vi kan glæde os til fra Microsoft af i løbet af efteråret.

Microsoft logo
.

Ifølge The Verge så kan vi se frem til en mængde ny hardware fra Microsoft i oktober måned. Der skulle være tale om en Surface Pro 4, nye Lumia-telefoner, et fitness-armbånd Microsoft Band og måske også en ny og tyndere udgave af spilmaskinen Xbox one. Det skriver Computerworld.dk.

Tom Warren fra The Verge har en ret god historik når det kommer til at have viden omkring kommende produkter fra netop Microsoft af.

Og har Tom Warren også ret denne gang, så kan vi se frem til to nye smartphones med Lumia-brandet – nemlig Lumia 950 og Lumia 950 XL.

 – Kommer Microsoft med en dyr Lumia-topmodel?

Lumia 950 XL skulle eftersigende komme med en 5,7 tommer skærm med en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, 20 megapixels kamera, 3 GB RAM, UBS-C og det nye styresystem Windows 10. Lumia 950 har samme specifikationer, men en skærm på ”kun” 5,2 tommer.

 – Microsoft Lumia er det nye smartphone-brand

Den nye Surface fra Microsoft har ikke ændret sig markant fra forgængeren Surface Pro 3, hvilket skulle være for at tage hensyn til køberne af Pro 3. Så har de lyst til at opgradere behøver de ikke ud og investerer i nyt docking-grej eller andet ekstra tilbehør.

Surface Pro 4 har formentlig fingeraftryksscanner.

Tom Warren mener også, at vi kan glæde os til et nyt fitness-armbånd fra Microsoft, men hvad vi kan forvente af dette Microsoft Band er endnu uvist.

Og så kan det være, at vi også får en mindre udgave af Xbox One og Surface at se.

 – Microsoft udskyder Surface Mini tablet

MereMobil.dk følger med og venter spændt på de kommende lanceringer fra Microsoft af.

Mere til historien

Windows 10 er endnu ikke lanceret som mobil-udgave, men dette er tidligere annonceret til at komme i løbet af efteråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer