Microsoft udskyder Surface Mini tablet

0

Selvom der er brugt tid på udviklingen af Surface Mini, så udskyder Microsoft nu lanceringen af deres ”mini-udgave” af Surface.

Microsoft Surface Pro 3
Microsoft Surface Pro 3

Der har længe gået rygter om, at Microsoft var på vej med en Surface Mini tablet og mange forventede også, at Microsoft ville lancere denne til tirsdagens event, men det blev altså ”kun” Surface Pro 3, som blev lanceret.

Surface Pro 3 – her er de danske priser

Ifølge Bloomberg, så blev Surface Mini droppet i sidste øjeblik, da topchef Satya Nadella og Stephen Elop ikke synes produktet adskilte sig nok fra konkurrenternes produkter.

Men hjemmesiden Neowin hævder nu, at Surface Mini ikke er ”død”, men der allerede er produceret omkring 15.000 til 20.000 enheder.

Tabletsalget ved at nå et mætningspunkt?

Beslutningen om at udskyde Surface Mini er, ifølge kilder til Neowin, først blevet taget to dage før Surface-eventen i New York.

En af Neowins mest pålidelige kilder mener også, at grunden til Microsoft har udskudt Surface Mini er, at de vil vente indtil de er klar med en version af Office-pakke, som fungerer bedre på touch-skærme. Det skriver Amobil.no.

Tablets vælges fremfor computer

Microsoft lancerede i udgangen af marts måned en længe ventet touch-venlig version af Office-pakken til iPad, der også ironisk nok er langt bedre end de versioner, som findes til Microsofts egne tablets.

Samsung holder tablet-event den 12. juni

Får Neowin ret, så kommer der en touch-venlig version af Office til efteråret, den skulle lyde kodenavnet “Gemini”.

Mere til historien

Microsofts Surface tablets havde i første kvartal 2014 kun en markedsandel på 1,4 procent.

 – Salget af Android-tablets oversteg iPad i 2013

Læs også:

Tablet-børn har ingen motorik og fantasi

Lyset fra tablets kan ødelægge det biologiske ur

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer