Windows 10 installeret på 75 millioner enheder

1

Microsofts Windows 10 ser ud til at klare sig en del bedre end sin forgænger – allerede installeret 75 millioner gange!

Den gratis opgradering fra Windows 7 og 8 til Windows 10 tager sig godt ud. På bare godt en måned, er den nye version blevet installeret på 75 millioner enheder, det skriver arstechnica.co.uk.Windows 10

Med Windows 10, er Microsoft gået tilbage til rødderne, med hvad der ligner et moderne design oven på Windows 7, med funktioner fra Windows 8.

Windows 8 havde fået en del kritik, for at ændre så drastisk på designet og funktionerne, så folk uden det helt store tech-kendskab, ikke helt kunne følge med, eller brød sig om designet.

Derudover virkede det til at være ufærdigt, med Windows 7 skrivebord oven i alt det nye “Metro” design. Men nu er Windows 10 gået tilbage til rødderne, så de mindre tekniske også skulle kunne være med igen, det har ikke overraskende givet pote.

Tilbage i 2012, blev kun 40 millioner Windows 8 licenser solgt i løbet af den første måned. Efter seks måneder, havde Windows 8 solgt 100 millioner licenser, hvilket indikerer, at Windows 10 klarer sig ganske glimrende, med sine 75 millioner installationer på godt en måned.

Oplysninger om de 75 millioner installationer, kommer direkte fra Yusuf Mehdi, marketingchef hos Microsoft. På Twitter, har han sendt ti “fun-facts” omkring Microsoft og Windows. Blandt andet er Windows 10 installeret på 90.000 forskellige PC’er og Tablets, og at Windows 10 er at finde i 192 lande.

Derudover har Windows 10 butikken haft seks gange så mange downloads per enhed end Windows 8, og Cortana har fortalt over en halv million jokes.

Mere til historien

Windows 10 kan hentes gratis fra Microsofts hjemmeside, hvis du har en enhed med Windows 7 eller 8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer