Windows 10 installeret på 75 millioner enheder

Microsofts Windows 10 ser ud til at klare sig en del bedre end sin forgænger - allerede installeret 75 millioner gange!

Den gratis opgradering fra Windows 7 og 8 til Windows 10 tager sig godt ud. På bare godt en måned, er den nye version blevet installeret på 75 millioner enheder, det skriver arstechnica.co.uk.Windows 10

Med Windows 10, er Microsoft gået tilbage til rødderne, med hvad der ligner et moderne design oven på Windows 7, med funktioner fra Windows 8.

Windows 8 havde fået en del kritik, for at ændre så drastisk på designet og funktionerne, så folk uden det helt store tech-kendskab, ikke helt kunne følge med, eller brød sig om designet.

Derudover virkede det til at være ufærdigt, med Windows 7 skrivebord oven i alt det nye "Metro" design. Men nu er Windows 10 gået tilbage til rødderne, så de mindre tekniske også skulle kunne være med igen, det har ikke overraskende givet pote.

Tilbage i 2012, blev kun 40 millioner Windows 8 licenser solgt i løbet af den første måned. Efter seks måneder, havde Windows 8 solgt 100 millioner licenser, hvilket indikerer, at Windows 10 klarer sig ganske glimrende, med sine 75 millioner installationer på godt en måned.

Oplysninger om de 75 millioner installationer, kommer direkte fra Yusuf Mehdi, marketingchef hos Microsoft. På Twitter, har han sendt ti "fun-facts" omkring Microsoft og Windows. Blandt andet er Windows 10 installeret på 90.000 forskellige PC'er og Tablets, og at Windows 10 er at finde i 192 lande.

Derudover har Windows 10 butikken haft seks gange så mange downloads per enhed end Windows 8, og Cortana har fortalt over en halv million jokes.

Mere til historien

Windows 10 kan hentes gratis fra Microsofts hjemmeside, hvis du har en enhed med Windows 7 eller 8.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram