LG inviterer til stor event – nyt flagskib på vej?

0

Producenterne inviterer til events i stor stil for tiden, hvor de alle gerne vil fremvise efterårskollektionen – nu melder LG sig også på banen.

LG invitation til event den 1. oktober
LG invitation til event den 1. oktober

LG udsendte i går (14. september 2015) invitationer til en stor event, der finder sted torsdag den 1. oktober i New York. Og ugen efter har Microsoft inviteret til deres store event. Så der er rigeligt at se til for tiden.

Foruden LG og Microsoft, så ventes det også, at Google afholder deres store event i San Francisco i slutningen af september, hvor de blandt andet præsenterer nye Nexus-enheder. Denne dato er dog endnu ikke bekræftet.

 – Microsoft på vej med Surface Pro 4 og Windows 10-mobiler

Rygterne går lidt på, at LG vil afsløre V10, der er en smartphone med et lidt andet design end de almindelige smartphones. Tidligere har LG også eksperimenteret med den kurvede G Flex telefon eksempelvis. Det skriver CNET.com.

 – LG G Flex – eksklusiv Danmarks premiere

Rygterne florerer også om, at denne event vil byde på et smartwatch og måske en ny tablet fra LG.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Til Googles event i slutningen af september, hvor det ventes to nye Nexus-telefoner vil blive præsenteret forventes det at det er LG, der har produceret hardwaren til den ene, mens det er Huawei, som står bag den anden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer