Prisfald kan være på vej for Galaxy S6 og S6 Edge

29

Samsung har tænkt sig at justere i prisen på deres flagskibe. Markedet er eftersigende lidt hårdere end forventet, lyder det.

Markedet for flagskibe spidser til, og selvom S6 og S6 Edge har fået enormt pæne ord med på vejen, er salget ikke helt gået som forventet for Samsung.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

I regnskaberne fra dette kvartal, viser det sig, at salget er faldet med 8,4 procent, hvor 7,3 procent er mobil divisionen alene, og disse regnskaber, er også hvor nyheden omkring prisnedsættelserne kommer fra, skriver cnet.

Nedsættelsen sker, eftersom at de “dårlige” tal, har medført at justeringer i priserne er nødvendige for at Samsung skal opretholde deres pæne tal.

Den Koreanske elektronikgigant har også sagt, at de vil udgive nye telefoner i den høje- og lave ende, samt i mellemklassen.

Konkurrencen spidser til

Samsungs formuer svinder stille væk, når forbrugerne vælger andre enheder fra deres konkurrenter, såsom Apple.

10 måneder i træk: iPhone 6 er nummer ét

Derudover spidser konkurrencen ekstra til, når man kigger på de kinesiske producenters konkurrencedygtige priser, som Xiaomi og Huawei. Desuden ligger OnePlus Two lige for døren, som også er en konkurrencedygtig smartphone i feltet.

Nedgang er før set

Samsung oplevede også nedgang i økonomien i første kvartal af 2015, hvor de solgte 81,1 millioner smartphones i kvartalet, hvilket er 4,4 mio mindre end i samme periode for et år siden.

Selskabets markedsandel er på 24,2 procent, ned fra 30,4 procent i første kvartal af 2014.

Samsungs chef JK Shin forudsagde, at efterspørgslen efter Galaxy S6 ville være “meget højere” end oprindeligt planlagt.

Derudover skal man tage med til tanke, at S6 Edge salget humpede, fordi at produktionen ikke kunne fremstille de buede skærme, i forhold til efterspørgslen af produktet, men derimod vil det forhåbentligt give pote i økonomien, at Samsung bruger deres egen processor i produkterne.

Mere til historien

Samsung Galaxy S5 levede ikke op til forventningerne heller, og på den måde har Samsung meget at rydde op i i regnskaberne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer