10 måneder i træk: iPhone 6 er nummer ét

56

Apple fortsætter med rekordsalg af iPhone. For tiende måned i træk er iPhone 6 verdens mest solgte smartphone.

Apple iPhone 6 (Foto: Apple)
Apple iPhone 6 (Foto: Apple)

Omkring 47 millioner iPhones solgte Apple i tredje kvartal af deres forskudte regnskabsår, og selvom analytikerne havde regnet med 49 millioner, er Apple stadig en succeshistorie uden sidestykke i mobilbranchen.

Naturlig nedgang i iPhone-salget

Ifølge analysefirmaet Counterpoint er iPhone 6 og 6 Plus fortsat den bedst sælgende smartphone i verden. Faktisk er iPhone 6 den mest populære telefon for tiende måned i træk.

Apple fortsætter også med at være i toppen af listerne i USA og Kina. Samsungs nyeste Galaxy S6-telefoner presses af Apple.

Normalt har vi set, at iPhone er på toppen i fjerde og første kvartal af året, mens Galaxy S har toppet i andet og tredje kvartal, men mønsteret har ændret sig, og siden september 2014 har iPhone 6 været nummer et, skriver Counterpoint.

Den nærmeste konkurrent Samsung har haft leveringsproblemer på Galaxy S6 Edge den første måned, og nu mener analysefirmaet produktet er for dyrt, hvilket derfor begrænser salget.

Apple iPhone 6 sælger bedst i USA, mens iPhone 6 Plus er nummer ét i Kina, der er det største marked for 6 Plus og kineserne ser ud til, at elske de store skærme.

Web-TV: Så god er Galaxy S6 Edge

Top 10: Smartphone-salg i juni 2015

  1. Apple iPhone 6
  2. Apple iPhone 6 Plus
  3. Samsung Galaxy S6
  4. Samsung Galaxy S6 Edge
  5. Apple iPhone 5S
  6. Xiaomi Mi Note
  7. Samsung Galaxy S5
  8. Samsung Galaxy Note 4
  9. Xiaomi Redmi 2
  10. LG G4

Kilde: Counterpoint Research, worldwide

Mere til historien

Hver måned opgør vi på MereMobil.dk salget hos teleselskaberne i Danmark. Også her ligger iPhone i toppen måned efter måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
56 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer