Ny direktør: Rasmus Busk forlader Telmore

Telmore har fået ny direktør. Den nye mand, Jens Grønlund, er hentet internt i TDCs organisation.

Jens Grønlund Nielsen

Jens Grønlund Nielsen, direktør i Telmore fra 24. aug 2015.

Telmore skal have ny direktør. Den nye mand i stolen bliver 31-årige Jens Grønlund Nielsen, der er hentet på de interne linjer i TDC koncernen. Jens Grønlund har siden foråret 2013 arbejdet med salgs, strategi og produkt- og forretningsudvikling i Telmore. Han er netop i dag tiltrådt.

Rasmus Busk, der forlader Telmore til fordel for et nyt job, tiltrådte i Telmore den 1. januar 2014, og har stået i spidsen for lanceringen af konceptet Telmore Play, der blev præsenteret godt seks måneder efter han startede.

Overgangen fra kun at sælge taletid, SMS’er og megabytes til overbygning med indholdstjenester har Rasmus Busk været en stor fortaler for.

Fremtiden ligger i indhold, sagde Rasmus Busk tidligere til MereMobil.dk. Og i et blogindlæg fra starten af 2015 slog han til lyd for, at fremtidens telemarked kommer til at se meget anderledes ud. Indholdet skal drive udviklingen, mente den afgåede Telmore direktør.

Nu skal tiden vise om den nye direktør Jens Grønlund Nielsen vil fortsætte den nuværende strategi, eller om Telmore får nyt fokus.

Mere til historien

Jens Grønlund Nielsen kommer oprindeligt fra Fyn, og beskriver sig selv, som en storforbruger af online-medier. Rasmus Busk tiltræder i september som adm. direktør Verisure.

Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Telmore dropper Bookmate og C More

YouSee-kunder måtte tidligere på måneden vinke farvel til Bookmate. Nu er det Telmore-kunder, som skal undvære Bookmate.

(mere…)
YouSee-kunder må undvære bøger

Det er slut med at læse bøger fra Bookmate for YouSee-kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram