Ny direktør: Rasmus Busk forlader Telmore

0

Telmore har fået ny direktør. Den nye mand, Jens Grønlund, er hentet internt i TDCs organisation.

Jens Grønlund Nielsen
Jens Grønlund Nielsen, direktør i Telmore fra 24. aug 2015.

Telmore skal have ny direktør. Den nye mand i stolen bliver 31-årige Jens Grønlund Nielsen, der er hentet på de interne linjer i TDC koncernen. Jens Grønlund har siden foråret 2013 arbejdet med salgs, strategi og produkt- og forretningsudvikling i Telmore. Han er netop i dag tiltrådt.

Rasmus Busk, der forlader Telmore til fordel for et nyt job, tiltrådte i Telmore den 1. januar 2014, og har stået i spidsen for lanceringen af konceptet Telmore Play, der blev præsenteret godt seks måneder efter han startede.

Overgangen fra kun at sælge taletid, SMS’er og megabytes til overbygning med indholdstjenester har Rasmus Busk været en stor fortaler for.

Fremtiden ligger i indhold, sagde Rasmus Busk tidligere til MereMobil.dk. Og i et blogindlæg fra starten af 2015 slog han til lyd for, at fremtidens telemarked kommer til at se meget anderledes ud. Indholdet skal drive udviklingen, mente den afgåede Telmore direktør.

Nu skal tiden vise om den nye direktør Jens Grønlund Nielsen vil fortsætte den nuværende strategi, eller om Telmore får nyt fokus.

Mere til historien

Jens Grønlund Nielsen kommer oprindeligt fra Fyn, og beskriver sig selv, som en storforbruger af online-medier. Rasmus Busk tiltræder i september som adm. direktør Verisure.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer