Ny direktør i Telmore offentliggjort

0

Sammenlægningen mellem Telmore og TDC-koncernen betyder skifte på direktør-posten i Telmore. Den nye direktør er nu offentliggjort.

Telmore logo
Telmore logo

Det blev i sidste uge offentliggjort, at Thomas Wandahl, direktør i Telmore, har sidste arbejdsdag den 31. december 2013. TDC meddelte i slutningen af oktober måned, at Telmore fremadrettet bliver en del af TDC-koncernen. Som et led i dette bliver blandt andet salgsfunktioner, og flere andre administrative funktioner flyttet over i privatkundeafdelingen i TDC. Det skriver Business.dk.

Det betyder også, at jobbet som direktør i Telmore bliver et andet end det, som Thomas Wandahl har haft.

Det bliver den 33-årige Rasmus Busk, der skal være kommerciel direktør for Telmore. Han har tidligere været daglig driftsdirektør og partner i Mofibo Books, samt sideløbende været afdelingsdirektør i TDC.

Telmore modtog tidligere i år en pris, for det selskab med landets mest tilfredse mobilkunder, da de vandt prisen ”Best in class”, der tilegnes en virksomhed, der agerer i en industri med ekstremt svære vilkår. Prisen blev uddelt af Marketing- og kommunikationsbureauet Brandhouse sammen med Dansk Erhverv.

Mere til historien

Foruden Telmore, så har Fullrate også fået ny direktør. Tidligere administrerende direktør Peter Mægbæk Madsen sagde op i august for, at blive direktør hos Viasat. Fra årsskiftet af indtræder den 41 årige Lars Asger Petersen nu, som tidligere har stået i spidsen for CBB og Bibob.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer