Ny direktør i Telmore offentliggjort

Sammenlægningen mellem Telmore og TDC-koncernen betyder skifte på direktør-posten i Telmore. Den nye direktør er nu offentliggjort.

Telmore logo

Telmore logo

Det blev i sidste uge offentliggjort, at Thomas Wandahl, direktør i Telmore, har sidste arbejdsdag den 31. december 2013. TDC meddelte i slutningen af oktober måned, at Telmore fremadrettet bliver en del af TDC-koncernen. Som et led i dette bliver blandt andet salgsfunktioner, og flere andre administrative funktioner flyttet over i privatkundeafdelingen i TDC. Det skriver Business.dk.

Det betyder også, at jobbet som direktør i Telmore bliver et andet end det, som Thomas Wandahl har haft.

Det bliver den 33-årige Rasmus Busk, der skal være kommerciel direktør for Telmore. Han har tidligere været daglig driftsdirektør og partner i Mofibo Books, samt sideløbende været afdelingsdirektør i TDC.

Telmore modtog tidligere i år en pris, for det selskab med landets mest tilfredse mobilkunder, da de vandt prisen ”Best in class”, der tilegnes en virksomhed, der agerer i en industri med ekstremt svære vilkår. Prisen blev uddelt af Marketing- og kommunikationsbureauet Brandhouse sammen med Dansk Erhverv.

Mere til historien

Foruden Telmore, så har Fullrate også fået ny direktør. Tidligere administrerende direktør Peter Mægbæk Madsen sagde op i august for, at blive direktør hos Viasat. Fra årsskiftet af indtræder den 41 årige Lars Asger Petersen nu, som tidligere har stået i spidsen for CBB og Bibob.

Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Tinderbox i nyt samarbejde

Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram