Apple Music-profil forlader chef-stilling og Apple

0

Ian Rogers, som er en af de absolut store profiler ved Apple, forlader nu sin chef-stilling hos Apple kort efter lanceringen af Apple Music.

Nogle af folkene bag Apple Music (kilde: New York Times)
Nogle af folkene bag Apple Music (kilde: New York Times)

Ian Rogers, der har stået bag Apples online radioservices på Apple Music, deriblandt Beats 1 Radio, har netop opsagt sin stilling og forlader ikke kun den, men også Apple helt. Det skriver The New York Times.

 – Apple Music bruges kun af hver anden

Det kommer som en overraskelse for de ansatte hos Apple, at Ian Rogers har valgt at fratræde sin stilling, hvilket sker kun to måneder efter lanceringen af Apple Music. Og inden tjenesten for alvor har nået at have en reel chance i konkurrencen mod særligt Spotify.

 – Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music 

Ifølge anonyme kilder så er grunden til fratrædelsen, at Ian Rogers flytter til England, hvor han nu skal arbejde for et firma, der ikke relaterer sig til hverken Apple eller musikstreaming. Anonyme kilder har oplyst til The New York Times, at han skal arbejde hos en virksomhed der er et luxus-brand. Oplysningerne er endnu ikke bekræftet af Ian Rogers selv.

Rogers har hverken ønsket at kommentere på hans fratrædelse eller fremtidige job. Det skriver The Financial Times.
Ian Rogers har været en af hovedpersonerne bag Beats 1, der er lidt nytænkning og en feature i Apple Music, der er blevet taget rigtig godt imod.

Mere til historien

Apple har inviteret til en kæmpe event onsdag den 9. september 2015, hvor det ventes de vil præsentere blandt andet nye iPhone-modeller. Rygtebørsen gætter på en iPhone 6S og iPhone 6S Plus. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen. Du kan læse mere om eventen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer