Her er de nye mobiler i juli

0

OVERSIGT: Selvom juli er en stille måned, kommer der alligevel nyheder i butikkerne, og hos TDC er der en lille overraskelse.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

 

Gang i salget af Xperia Z3+

I juni kunne vi se på hitlisten over de mest solgte telefoner, at salget af Sony Xperia Z3+ var kommet godt i gang. 3 havde som det eneste selskab Z3+ på top 10, hvor den indtog en ottendeplads.

Sony har tidligere meldt ud, at telefonen vil kunne købes bredt. Alle de fire store selskaber blev meldt klar til salgsstarten den 26. juni 2015.

Her på MereMobil.dk har vi været glade for Sonys nyeste topmodel. Xperia Z3+ fik en rigtig fin karakter i anmeldelsen. Se også web-TV testen af Z3+.

Stor HTC nyhed hos TDC

Der findes ikke en operatør der har været SÅ negativ og afvisende, offentligt, overfor HTC, som TDC. Efter det nordiske kontor i Dragør har fået en ny chef, er landets største teleselskab blevet mere mild i udmeldingerne.

På et møde mellem TDCs afdelingsdirektør i Device Management, Morten Steen Jensen, og HTC, som vi tidligere har omtalt, er der indgået en aftale om forhandling af HTC.

I juli får TDC således HTC One M9 i sortimentet, hvilket må betragtes som en stor sejr for HTC.

HTC kommer tilbage på hylderne

TDC får også LG G4 på hylderne i juli. Denne kom allerede ind hos Telia tilbage i maj.

Juli er en stille måned

Sommermåneden juli er rigtig stille i mobilbranchen. Virkelig mange forsøger at få afviklet noget ferie, og lanceringer af nye produkter plejer der ikke være nogle af. Det næste store højdepunkt er IFA-messen i Berlin fra den 4. til 9. september.

Telia benytter stilheden til, at sætte et par nye tablets frem i butikkerne. De starter salget af Samsung Tab A på 9,7 tommer med plads til 4G, og denne tablet kan derfor benytte både wi-fi og 4G-nettet.

Også Sony Xperia Z4 Tablet kan nu købes hos Telia. Denne har vi her på MereMobil.dk, givet en rigtig flot anmeldelse.

Mere til historien

Hvis du vil se hvilke telefoner der kom i butikkerne i juni, så tjek seneste måneds opgørelse over kommende telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer