TV-streaming kunne ikke hænge sammen

0

Streaming af TV til mobiler og tablets blev ikke en succes og Watz Me Now lukker.

Screenshots fra Watz Me Now
Screenshot fra Watz Me Now

TV-kanaler i pakker behøver ikke blive leveret via kabel eller satellit, indholdet kan også streames til tablets, smartphones og andre skærmenheder, som er forbundet til nettet.

Sådan var idéen bag Watz Me Now som satte stikket i med apps til iPad og iPhone den 3. februar 2013, men nu er det slut. Økonomien kunne ikke hænge sammen. Særligt rettighedsbetalingen for TV-kanalerne har været et problem, og en genforhandling af rettighedsaftalerne har ikke været mulig, at få i hus.

Eksisterende kunder kører videre indtil abonnementet udløber, og nye kunder kan ikke købe tjenesten, skriver Watz Me Now.

I oktober 2014 købte den odenseanske antenneforening Glentevejs Antennelaug Watz Me Now, og planen var, at tilbyde streaming af TV-kanaler til de 30.000 medlemmer, men udgifterne var stadig for omfattende, og kunderne har ikke i fornødent omfang købt adgang til tjenesten.

Watz Me Now har forsøgt, at sælge produkter til sommerhusudlejningsfirmaer, elektronikkæder, boligselskaber, boligforeninger m.fl., men dette har heller ikke givet gevinst.

Tjenesten har efterfølgende besluttet ikke at fortsætte driften, og trækker derfor stikket.

Mere til historien

Op til åbningen af Watz Me Now testede vi tjenesten, og gav den fire ud af seks stjerner. Kvaliteten var et stort plus, men manglede mulighed for brug af AirPlay og et tyndt kanaludvalg trak i negativ retning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer