Streamingtjenesten Watz Me Now er solgt

1

Glentevejs Antennelaug i Odense har købt TV-streamingtjenesten Watz Me Now, der betyder medlemmerne fra 2015 får muligheden for at se TV-udsendelser på tablet, smartphone, PC og lignende.

Watz Me Now Logo
Watz Me Now Logo

Glenten (Glentevejs Antennelaug) har netop købt TV-streamingtjenesten Watz Me Now og går derfor ind i konkurrencen med streamingtjenester.

Købet af Watz Me Now betyder, at Glenten i 2015 vil tilbyde streaming af TV-kanaler til sine 30.000 medlemmer, som en del af abonnementet.

Watz Me Now – Netflix for TV-programmer

– “Efterspørgslen er der, og det støt stigende udbud af streamingtjenester er i fuld gang med at ændre vores måde at se fjernsyn på. Timingen er derfor rigtig, og vi tager nu skridtet videre med at tilbyde et udvalg af streaming-tjenester til vores medlemmer. Det drejer sig f.eks. om live tv, start forfra, 48 timers Catch up, 30 dages arkiv på DR, 30 dages arkiv på dansk-tekstede udsendelser på nabolandskanalerne og meget mere,” fortæller formand for Glenten Søren Skaarup, i en pressemeddelelse.

 – Watz Me Now – se TV hvor og når du vil

Det betyder, at medlemmerne til næste år vil få mulighed for, at se TV-udsendelser på tablets, smartphones, PC, Mac eller på fjernsyn, når man eventuelt er på farten.

Watz Me Now fortsætter dog også med, at være TV-streaming for alle.

Mere til historien

Tidligere i år gik Glenten (Glentevejs Antennelaug) også ind på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer