Streamingtjenesten Watz Me Now er solgt

Glentevejs Antennelaug i Odense har købt TV-streamingtjenesten Watz Me Now, der betyder medlemmerne fra 2015 får muligheden for at se TV-udsendelser på tablet, smartphone, PC og lignende.

Watz Me Now Logo

Watz Me Now Logo

Glenten (Glentevejs Antennelaug) har netop købt TV-streamingtjenesten Watz Me Now og går derfor ind i konkurrencen med streamingtjenester.

Købet af Watz Me Now betyder, at Glenten i 2015 vil tilbyde streaming af TV-kanaler til sine 30.000 medlemmer, som en del af abonnementet.

Watz Me Now – Netflix for TV-programmer

– “Efterspørgslen er der, og det støt stigende udbud af streamingtjenester er i fuld gang med at ændre vores måde at se fjernsyn på. Timingen er derfor rigtig, og vi tager nu skridtet videre med at tilbyde et udvalg af streaming-tjenester til vores medlemmer. Det drejer sig f.eks. om live tv, start forfra, 48 timers Catch up, 30 dages arkiv på DR, 30 dages arkiv på dansk-tekstede udsendelser på nabolandskanalerne og meget mere,” fortæller formand for Glenten Søren Skaarup, i en pressemeddelelse.

 – Watz Me Now – se TV hvor og når du vil

Det betyder, at medlemmerne til næste år vil få mulighed for, at se TV-udsendelser på tablets, smartphones, PC, Mac eller på fjernsyn, når man eventuelt er på farten.

Watz Me Now fortsætter dog også med, at være TV-streaming for alle.

Mere til historien

Tidligere i år gik Glenten (Glentevejs Antennelaug) også ind på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.