Web-TV: Android Wear 5.1.1 i aktion på LG Watch Urbane

0

Android Wear 5.1.1 er snart på vej til alle Wear-enheder, men i første omgang er den nu ude på LG Watch Urbane.

Store tiltag er på vej til Android Wear Platformen, der er på vej til at runde sit første år blandt forbrugerne. Siden den officielle lancering af Android Wear under Google I/O 2014, har der været et par opdateringer, men den største ser ud til at være lige om hjørnet.

Wearables – next big thing – så meget vil de sælge

LG G Watch Urbane
LG G Watch Urbane Sølv

De kommende uger, vil Android Wear 5.1.1 blive rullet ud på samtlige Android Wear enheder på markedet, med nye features som app-menu, kontakt-oversigt og ny bladre funktion via et ”vrik” med håndleddet.

– Ny stor opdatering på vej til Android Wear

Der er også kommet mulighed for at ændre tekststørrelsen samt skærmlås, som låser din Android Wear enhed, hver gang du tager den af håndleddet – smart over for nysgerrige sjæle.

Den største nyhed er klart Wi-Fi forbindelsen. Desværre er Wi-Fi muligheden kun for enheder der har et Wi-Fi modul understøttet i hardwaren, hvilket ikke er tilfældet på alle Wear-enheder. Men blandt andet Sony Smartwatch 3 og den nye LG Watch Urbane, er enheder til salg i Danmark, som har Wi-Fi understøttet.

Med Wi-Fi på sin Android Wear enhed, er urene ikke længere bundet op på en konstant Bluetooth-forbindelse til ens smartphone. Det betyder at app-underretninger, app-opdateringer og meget mere kan ske via Wi-Fi og uden for Bluetooth-rækkevidde til ens smartphone.

– Android Wear app får en overhaling

I nedenstående video, tager YouTub’eren DetroitBorg os med på en lille gennemgang af de nye features og funktioner i Android Wear 5.1.1. Vi har valgt at starte op inde midt i videoen, da det er her der kommer fokus på det nye.

Mere til historien

Den første enhed til at modtage Android Wear 5.1.1, er LG Watch Urbane, der direkte ud af salgsæsken har den funklende nye software installeret. LG Watch Urbane er netop nu på vej ud på de danske butikshylder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer