Android Wear app får en overhaling

Forud for den store Android Wear opdatering bliver applikationen til enhederne nu opdateret – nyt design og nye funktioner.

Android Wear enheder bliver meget snart opdateret med nye funktioner og opdateret brugerflade. Det samme gælder nu den applikation man installerer, når man sætter sit smartwatch med Android Wear op for første gang.

Android Wear

Android Wear (Foto: Google)

Ny stor opdatering på vej til Android Wear

Det første man vil opleve efter opdateringen af applikationen, er det ændrede design på forsiden. De enkelte emneområder har fået et design i ånd med Material Design og Google Now, flere farver og flottere udførsel.

Men Google har også strammet op omkring vejledning til brugen af Android Wear, blandt andet med en ”Tips!”-sektion, hvor du kan få flere oplysninger om dit ur og dens potentiale. Under indstillinger kan man nu ”prøve underretninger for ur”, hvilket betyder man kan sende ”test-notifikationer” til uret, for at se hvordan den enkelte notifikation opfører sig på uret.

Android Wear tips og ‘must have’ apps

Er man ejer af mere end ét Android Wear ur, kan man nu også let skifte mellem disse via applikationen. I øverste venstre hjørne finder man en lille drop-down menu, hvor der nu kan skiftes mellem ens tilknyttede Android Wear enheder.

Der er også sket en oprydning af indstillinger-menuen, således man nu skal grave en smule dybere for at finde informationer som batteri- og hukommelsesforbrug, samt indstillinger for ”allways-on”-funtionen. Kalenderindstillinger er nu kommet med i opdateringen, således kan man nu til- og fravælge de kalendere man ønsker skal kommunikere med uret, eller helt slå dem fra.

Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

Opdateringen er netop nu på vej ud igennem Google Play, men kan dog tage nogle dage, før alle har modtaget sin opdatering. Kan man ikke vente så længe, er det muligt, på eget ansvar, at hente opdateringen her via APK Mirror.

Mere til historien

Opdateringen af Android Wear kommer lige op til lanceringen af Apple Watch, den nærmeste konkurrent til Googles smartwatch-system.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.